Lönekonsult med erfarenhet inom löneadministration

Lönekonsult med erfarenhet inom löneadministration

En fusion av fyra föreningar har resulterat i den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning: Biometria. På det nyöppnade huvudkontoret i Uppsala finns det nu plats för en efterlängtad Lönekonsult. Här får du bli del av en stor ekonomisk förening som har målet att skapa trygghet och rättvisa för Sveriges skogsägare!

Information om uppdraget

I rollen som lönekonsult kommer du ha en varierande vardag där dina dagar bland annat består av att reda ut olika typer av supportärenden och göra avstämningar mot lönepartners. På kontoret i centrala Uppsala möts du av en familjär stämning där stort fokus blandas med mycket skratt!

Uppdraget kommer pågå till sista mars 2020 med möjlighet till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Stämma av löneuppgifter mot Biometrias lönepartner
  • Lösa supportärenden genom att självständigt tolka avtal eller skicka vidare ärendet till rätt person
  • Sköta viss administration gällande tjänstebilar
Vi söker dig som

För att vara aktuell för rollen har du tidigare arbetat med lönehantering i en liknande roll, detta då du behöver ha grundförutsättningarna för att snabbt bli självgående i din roll. Har du erfarenhet av ekonomiarbete är det starkt meriterande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du:
  • Noggrann, vilket underlättar när du ska sätta dig in i krångliga ärenden
  • Trygg i din yrkesroll och vet dina begränsningar
  • En vass problemlösare, något som kommer till nytta vid exempelvis tolkning av avtal
Övrig information
  • Start: Omgående fram till sista mars 2020
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Uppsala
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Biometrias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biometria är den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning och är en fusion av fyra föreningar. Biometria jobbar för att skapa trygghet hos Sveriges skogsägare genom opartisk virkesmätning. Företag har som uppgift att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på den svenska virkesmarknaden. Företaget erbjuder tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkeshandeln, men arbetar även långsiktigt i samarbete med forskningsinstitut och universitet.