Hoppa till innehåll

Lackerare & plåtslagare

Vi söker just nu två tjänster! En preppare/iordningställare på lackeringen & en bilskadereparatör / bilplåtslagare.

Vi söker dig som är nyutbildad eller har några års erfarenhet inom yrket. Du ska vara en ansvarsfull och noggrann person som kan ta egna initiativ. Du ska även ha engagemang till att vilja lära dig nya saker. Många gånger är de viljan man kommer längst på.B-körkort samt god svenska i tal och skrift är ett krav.

Som preppare/iordningställare på lackeringen så jobbar du med maskering, slipning och grundning av bilar och delar. Möjligheten till lackering kommer att finnas. Just nu är vi 3 personer inne på lackeringen och vill bli ytterligare en till i vårat team.

Som plåtslagare så jobbar du med krockskadade bilar med stor variation på arbete. Det kan vara rena mekjobb eller riktningar av skador i lättare form. Tycker du om att meka så är detta rätt jobb då det utgör en stor del av reparationerna.

Varmt välkommen!
Wennmans Bilplåt AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
27 dec. 2023 (25 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet av försäkringsskador på bilar samt märkeräsförsäkring. Vi är auktoriserade för BMW, Mini, Opel, Subaru, Mitsubishi, Citroen och Suzuki.

Vi erbjuder dig en familjär verksamhet med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling. Det händer mycket i branschen och vi är måna om att hela tiden ligga i framkant.
http://www.wennmans.se

Liknande Jobb

Uppsala stad
Fordon
Företagslogga