Hoppa till innehåll
VVSteknik logotyp

Reliningstekniker till VVSteknik

Vi fortsätter vår expansion och söker nu ytterligare en Reliningstekniker som kan stärka en grupp med hög kompetens och integritet.

Om tjänsten

Vi söker dig som är engagerad, serviceinriktad och gillar att ta eget ansvar då tjänsten går ut på att serva våra kunder och lösa deras problem. Tjänsten innebär att du jobbar tillsamman med en kollega och utför jobb åt föreningar, fastighetsbolag och privata kunder. Direktkontakt med kunder och ansvar för att planera dagarna är en naturlig del av tjänsten.

Tjänsten kräver
att du är tekniskt lagd och att du kan arbeta självständigt och lösa de problem som uppstår. Dagligen ställs du inför nya stimulerande utmaningar så det är mycket att tänka och hålla reda på och det är aldrig tråkigt. Det här är ett fritt och omväxlande arbete med fokus på att lösa kundernas ledningsbekymmer.

Om oss

VVSteknik
Rörinspektion och Rörinfodring har idag kontor i Falun, Gävle, Mora och Uppsala med cirka 35 anställda. Bolaget är en del av Svenska Spol- & Reliningsgruppen som erbjuder tjänster för att bättre tillvarata kritiska installationer i fastigheter samt i det markförlagda ledningsnätet. Det sker genom underhåll och renovering av dag- och spillvattensystem i fastigheter, spolning och filmning av markförlagda ledningar samt tjänster så som beräkningar och injusteringar i fastigheter för att minska energiåtgången och miljöpåverkan. Gruppen har verksamhet i Västra Götaland, Värmland, Dalarna, Gävleborg, Västmanland och
Uppsala.

Krav

-
B-körkort

Meriterande

-
Kunskap inom relining

-
BE-körkort

Placeringsort

Uppsala

Kontaktperson

Mats Persson, Affärschef VVSteknik Rörinspektion och
Rörinfodring

070 - 336 53 06

mats.persson@vvsteknikgavledala.se

Sista ansökningsdag är 14 april, ansökan skickas till mats.persson@vvsteknikgavledala.se.

Välkommen med din ansökan!Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.
Mer info
Kontaktperson
Mats Persson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (18 dagar kvar)

Liknande jobb