Hoppa till innehåll
Upplands Energi Produkt & Miljö AB logotyp

Servicechef till expansivt företag

Publiceringsdatum
24 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Upplands Energi grundades 1918 och erbjuder energiprodukter samt elavtal till privatpersoner och företag i hela Uppland. Företagets elnät distribuerar elenergi inom halva Uppsala samt delar av Heby- och Östhammars kommun. Upplands Energi lever och verkar i din närhet samt brinner för det lokala - vi stöttar föreningar och organisationer med ett lokalt uppländskt samhällsengagemang. Upplands Energi har med bred marginal de nöjdaste kunderna.

Om tjänsten

Är du en ledare som är utåtriktad, nyfiken, gillar att inspirera dina medarbetare samt att nå och leverera resultat? Då har Upplands Energi jobbet för dig!

Vi söker dig som är en driven och resultatinriktad chef till vår verksamhet inom Energiprodukter. I uppdraget ingår att du ansvarar för vår organisation kopplat till service, felanmälan och installation mot produktområden Värmepumpar, SolEl och Laddinfra.

Som Servicechef ansvarar du för att leda, driva och utveckla det dagliga och långsiktiga arbetet tillsammans med ditt team. Du har även ansvaret för det ekonomiska resultatet och effektiviteten inom gruppen. Det är av stor vikt att du besitter mycket goda ledaregenskaper och att du har ett starkt affärsmannaskap. För att lyckas med ditt uppdrag krävs en tydlig, genomarbetad och levande operativ plan kopplar mot Upplands Energis affärsplan, övergripande strategiska mål samt mot avdelningens egna mål.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du är en naturlig ledare med 2-3 års bevisad erfarenhet kring ledarskap. Vi ser även att du har en stark egen drivkraft samt förmågan att skapa ett effektivt och positivt arbetsklimat. Du är väl insatt i branschens regelverk samt har ett väl utvecklat affärsmannaskap med höga mål och ambitioner. Du är driven och resultatorienterad med erfarenhet av budgetansvar. Du gillar utmaningar, är självgående och ser utanför boxen.

Vi ser att du har flera års erfarenhet inom service och installation, extra meriterande är om du tidigare erfarenheter kring Energiprodukter så som Värmepumpar, SolEl och/eller laddinfra. Du har en relevant gymnasieutbildning kopplat till tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska samt har förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift. Du använder dig av modern teknik för att effektivisera din vardag. I denna tjänst är B-körkort ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet då det är en viktig egenskap för att lyckas i denna roll.

Vi erbjuder
  • En roll i en koncern som grundades 1918 där vi drar nytta av vår historik samtidigt som vi skapar möjligheter för framtiden med vår starka framåtanda och vårt varumärke.
  • Vi agerar med stort samhällsfokus samt mot framtidens fossilfria samhälle. Vi värnar om vår miljö och våra barns framtid genom energilösningar som bygger på ett hållbart samhälle.
  • Ett lokalt och aktivt energiföretag med stort samhällsengagemang.
  • Ett företag som är stolta över att ha de nöjdaste kunderna på vår marknad.
  • Ett företag med nära samarbeten och korta beslutsvägar.
  • Engagerande kollegor som arbetar tillsammans i team mot gemensamma mål.
  • Vi ligger i framkant i vår bransch och vi lägger stor vikt vid din utveckling. Vi vill såklart att du blir så bra som bara du kan och vi vill hjälpa dig att nå dit.
Personlighet

Vi ser att du är strukturerad, tar egna initiativ, analyserar samt driver åtgärder för att effektivisera och utveckla i enlighet med företagets strategier och mål. Vi ser att du är van att kombinera det operativa arbetet med det strategiska arbetet för att utveckla och bygga framtidens serviceorganisation. Du drivs av att skapa affärsmässiga relationer samt är en genuin lagspelare och ser medmänniskan. Vidare är du entreprenöriell och nyfiken i ditt förhållningssätt och du uppvisar idag mycket goda resultat.

Som person har du ett stort driv och engagemang i allt du gör. Du har en positiv syn på omvärlden och uppskattar både långsiktighet som snabba förändringar. Du är liksom vi prestigelös och redo att hugga i där det krävs. För att lyckas i rollen krävs att du har en naturlig förmåga att bygga relationer såväl via muntlig som skriftlig kommunikation. Det är viktigt att du trivs i en miljö som präglas av förnyelse, framåtanda och ständigt utmanar dig själv och dina kollegor för att komma framåt. Du kommer ha stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, men det ställer också höga krav på att du är villig att satsa. Hos oss värdesätts ditt arbete och dina idéer värderas högt.

Tillträde och ansökan

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts efter överenskommelse. Intervjuer kan ske löpande.

Sista dag för ansökan: 2024-03-17

Rekryteringsprocess

Vi undanber oss ansökningar via e-post. Samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär.

Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt, kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten

Frågor om tjänsten besvaras av VD Joacim Eronen samt av fackliga representanter.

Samtliga nås på telefon 018-67 84 00.

Liknande Jobb

Upplands Energi Produkt & Miljö AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 mars 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren