Hoppa till innehåll
Ansök nu
Upplands Energi grundades 1918 och erbjuder elförsäljning samt energiprodukter till privatpersoner och företag i hela Uppland. Företagets elnät omfattar halva Uppsala samt delar av Heby- och Östhammars kommun. Upplands Energi lever och verkar i din närhet samt brinner för det lokala - vi stöttar föreningar och organisationer med ett lokalt uppländskt samhällsengagemang. Upplands Energi är det elbolag i Uppland som med bred marginal har de nöjdaste kunderna.

Om tjänsten

Är du en person som gillar utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter där du får vara med och vidareutveckla vårt lokala distributionsnät? Då kan du vara den vi letar efter!

Som anslutningskoordinator kommer du att inneha en viktig roll i vår organisation där du koordinerar, handlägger samt kvalitetssäkrar inkommande anslutningsförfrågningar från kund och elinstallatör. Du är ansvarig för mindre elnätsanslutningar genom hela processen från kundförfrågan till avslut, vilket innefattar kundofferter, tillstånd och avtal, beställning till utförare, hantera fakturaunderlag samt uppföljning. Ärenden som hanteras avser nyanslutningar, anläggningsförändringar, mikroproduktioner samt kontroll och beräkningar av installationsmedgivande till elinstallatörer och kunder. På sikt kommer du att utvecklas mot att bli ansvarig för mindre projekt i sin helhet samt projektera mindre ombyggnationer på elnätet.

Tjänsten innehåller ett brett spektrum av arbetsuppgifter där du prioriterar, planerar samt organiserar ditt arbete för att alltid leverera med hög kvalitet. Du kommer inneha ett brett kontaktnät där du kontinuerligt har kontakt med kunder, installatörer och entreprenörer. Hos oss på Upplands Energi är det alltid vår strävan att sätta kunden i fokus, vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera på ett förtroendegivande sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom el eller teknisk utbildning alternativt likvärdiga arbetslivserfarenheter. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska samt har god förmåga att kommunicera muntligt så som skriftligt. Att du har en god IT-kompetens och ett administrativt sinne ser vi som en självklarhet. I denna tjänst är B-körkort även ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet då det är en viktig egenskap för att lyckas i denna roll.

Vi erbjuder
  • En roll i en koncern som grundades 1918 där vi drar nytta av vår historik samtidigt som vi skapar möjligheter för framtiden med vår starka framåtanda och vårt varumärke.
  • Vi agerar med stort samhällsfokus samt mot framtidens fossilfria samhälle. Vi värnar om vår miljö och våra barns framtid genom energilösningar som bygger på ett hållbart samhälle.
  • Ett lokalt och aktivt energiföretag med stort samhällsengagemang.
  • Ett företag som är stolta över att ha de nöjdaste kunderna på vår marknad.
  • Ett företag med nära samarbeten och korta beslutsvägar.
  • Engagerande arbetskamrater som arbetar tillsammans i team mot gemensamma mål.
  • Vi ligger i framkant i vår bransch och vi lägger stor vikt vid din utveckling. Vi vill såklart att du blir så bra som bara du kan och vi vill hjälpa dig att nå dit.
Personlighet

Vi tror du är en person med ett starkt intresse i att supportera andra samt drivs av resultat och är leveransfokuserad. Du har ett inre driv, är social och flexibel. Du trivs med att jobba självständigt och fokuserat med dina arbetsuppgifter, men gillar även att jobba i en miljö med mycket kontaktskapande och i ett team. Du är liksom vi prestigelös och redo att hugga i där det krävs. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, ansvarstagande och strukturerad.

Du är en person med positiv syn på omvärlden som uppskattar både långsiktighet som snabba förändringar. Du har ett väl utvecklat affärsmannaskap, har lätt för att kommunicera med andra samt vågar och vill ta egna initiativ. Du kommer ha stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, men det ställer också höga krav på att du är villig att satsa. Hos oss värdesätts ditt arbete och dina idéer högt.

Tillträde och ansökan

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts omgående efter överenskommelse. Intervjuer kan ske löpande.

Sista dag för ansökan: 2023-06-11

Rekryteringsprocess

Vi undanber oss ansökningar via e-post. Samtliga ansökningar skickas via nedanstående ansökningsformulär.

Inför rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till publiceringskanaler och undanbeder oss därför vänligt, men bestämt, kontakt från rekryteringsföretag och mediesäljare.

Upplysningar om tjänsten

Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig chef Lars-Ove Ivarsson samt av fackliga representanter.

Samtliga nås på telefon 018-67 84 00.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb