Hoppa till innehåll
Vi på Bildemo Däck & Servicecenter i Uppsala behöver till kommande däcksäsong stärka upp vårt team med däckmontörer, hjulskiftare och hjultvättare, med start i månadsskiftet september-oktober. Möjlighet till fortsatt tjänst finns.

Om arbetet
Du jobbar med montering av däck, fälgar och hjulskifte och övrigt förekommande uppgifter kopplade till däckservice. På Bildemo kommer du även att ta emot kunder som har bokat tid, samt drop-in kunder.

Vem söker vi?
Du är en praktisk person som inte har "tummen mitt i handen". Vi ser gärna att du har ett bilintresse, gillar att arbeta i team, du drivs av att arbeta i ett högt tempo och att du har erfarenhet av att byta däck, på fritiden eller i arbetet. Eftersom du har kontakt med våra kunder ser vi att du är en glad och serviceinriktad person med bra driv och goda kunskaper i svenska. Vi värdesätter framför allt att du har en bra attityd och inställning till jobbet. Utbildning sker på plats i våra lokaler.

Meriterande
Erfarenhet från bil- eller gummiverkstad
B-körkort
Truckkort

Vi jobbar löpande med ansökningarna så sök tjänsten redan idag.

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag dock senast 30/10, genom att maila till jobb@bildemo.com. Skriv säsongspersonal i ämnesraden.

Mer information om oss finner du på vår
hemsida www.bildemo.com
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Bildemontering AB (556595-4533) är ett expansivt bilåtervinning och däckföretag i Uppsala. Genom våra två varumärken Bildemo Däck & Servicecenter (däck) och MärkesDemo Uppsala (bilåtervinning) förser vi våra kunder med 45 000 däck, 15 000 fälgar och 60 000 begagnade originalbildelar per år. Vi är 60 anställda i Uppsala och är ett ISO miljö och kvalitétsäkrat företag som är starkt engagerad inom den lokala idrotten i Uppsala.
Sedan 2017 ingår vi i Nordens största bilåtervinningsföretag Atracco Group AB (556798-0932)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare