Hoppa till innehåll
The Place AB logotyp

Vi söker dig som vill jobba med it support!

Ansök nu
Vi är glada att se en ökad efterfrågan från våra kunder som söker kompetens inom It support. Därför söker vi nu dig som vill jobba inom det området. Har du jobbat med användarstöd och support? Har du erfarenhet av att stötta kollegor med administration av konton, behörigheter, datorer och program? Är du serviceinriktad, en problemlösare av rang, stresstålig och självgående? Då ska du anmäla ditt intresse till oss!

På The Place hjälper vi våra kunder både med rekryteringsuppdrag och när de behöver få in en grym konsult under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

Kvalifikationer

Just nu söker vi söker dig som har intresse för och kunskaper inom något eller några av följande områden:
  • Användarstöd och support
  • Administration av konton, behörigheter, datorer och program
  • Video- och konferenssystem
  • Grundläggande kunskap kring nätverk, enklare installationer och konfigurationer
  • Mobiltelefoner/Iphone och Android
  • Kunskaper i Microsoft Windows, M365 och AD
  • Grundläggande kunskaper i Azure
Vilka system har du jobbat med? Berätta gärna i din ansökan! Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, skriv gärna det i din profil så kan vi hjälpa dig till ditt nästa gig!

Hur processen går till

Det första steget är att du skickar in din ansökan, det går snabbt, ladda upp ditt CV och fyll i hur vi får tag på dig. Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom IT support. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så att du inte missar något spännande jobb!

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: The Place, inköp, It support, It support tekniker, Microsoft Windows, M365, Azur
Mer info
Kontaktperson
Maria Blom
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare