Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Truckförare sökes för kommande extrajobb på lager i Uppsala!

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du jobba extra som lagermedarbetare? Har du ett annat arbete eller studerar och kan arbeta 2-3 vardagar i veckan under terminerna?

Information om uppdraget:

I rollen som truckförare/lagermedarbetare på ett lager i Uppsala kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära truckkörning samt att plocka varor för hand med hjälp av en röstenhet som instruerar dig vad som ska plockas. Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo där du arbetar i olika temperaturzoner.

Arbetet kommer att ske på olika lager i Uppsalaområdet, så du behöver vara flexibel och kunna ta dig till olika arbetsplatser.

ARBETSTIDERNA:
För att vara aktuell för tjänsten måste du vara mycket flexibel i din tillgänglighet och kunna arbeta dag- och/eller kvällstid minst 2 vardagar i veckan, helgarbete tillkommer utöver detta. Vi söker främst dig som är tillgänglig för arbete mellan kl. 05-22.30. Arbetstiderna är förlagda mellan mån-fre 05.00-13.45 och 13.45-22.30 och du måste kunna arbeta båda skift.


Detta kommer vara ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult hos vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för den kommande uppdrag är det ett krav att du har ett annat arbete eller studier på minst 50% och har minst ett år kvar på dina studier. Vi kommer endast gå vidare med personer som kan uppvisa intyg som styrker detta.

Vidare söker vi dig som har:

Truckkort A1-4, meriterande med körvana.
God fysik.
Godkänt belastningsregister.
Mycket god förmåga att förstå och kommunicera på svenska.

Meriterande med B-körkort och tillgång till egen bil för att snabbt kunna ta dig till arbetsplatsen.

Som person är du noggrann, flexibel och ansvarstagande. Du har en hög arbetsmoral och du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor. I denna roll kommer du att arbeta efter högt uppsatta mål och dagligen coachas i utveckling, det är därför viktigt att du trivs i ett högt arbetstempo och strävar efter att uppnå goda resultat i ditt arbete.

Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret samt utföra drogtest som en del av processen. Arbetsmiljön ska vara nykter och fri från droger och därför tillämpas slumpvisa alkohol- och drogtester.

Låter tjänsten som något för dig? Passa på att ansöka redan idag! Uppdatera gärna ditt CV samt referenser och komplettera ansökan med ett intyg. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Sökord: extrajobb

Sökord: extrajobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com