Processoperatör eller labbassistent till labb sökes omgående!

Processoperatör eller labbassistent till labb sökes omgående!

Har du goda kunskaper inom teknik, tillverkning eller kvalitetskontroll? Är du intresserad av labb, kemi eller medicin? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu processoperatörer eller labbassistenter till olika avdelningar till vår kund i Uppsala. I rollen kommer du att arbeta med tillverkning och kontroll i produktionen. Arbetet går ut på att tillverka, testa och felsöka i produktionen av medicinsk tillverkning. I arbetsuppgifterna ingår och varierar arbetsuppgifterna mellan följande, beroende på avdelning:

Processoperatör:
* Batchvis tillverkning
* Testning (kvalitetskontroll)
* Dokumentation av tillverkning och testning i batchprotokoll och i datasystem
* Felsökning vid produktionsproblem och uppmärksamma kvalitetsproblem och rapportera dem
* Uppdatera instruktioner vid ändringar.
* Beställning och avbokning av material.

Vi söker även labbasistenter med kemibakgrund till vår kunds labb, där arbetsuppgifterna varierar/kan vara utöver ovan, där du arbetar med:
* Hantera kemikalier och blanda lösningar/geler
* Montering, packning och visuell kontroll (i mikroskop) av sensorchip inne i partikelrenrum. Sputtring av sensorytor.
* Kemiska synteser som sträcker sig över flera dagar, där diverse invägningar, processkontroller (pH, konduktivitet, brytningsindex etc.)
* QC kontroller med hjälp av Biacore instrument (förbereda reagenslösningar, pipettera prover, utvärdera resultat)
* Beredningar, fyllningar och förpackning av kit, sensorchip och reagenslösningar

Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta på uppdrag ute hos vår kund i Uppsala.

Tjänsten som processoperatör är på heltid med 2 skifts-arbete (helg förekommer), omgående start till och med 14 oktober 2023, med goda chanser till förlängning.
Tjänsten som labbassistent är på heltid måndag till fredag 07:00-15:25, omgående start till och med 31 december 2023, med goda chanser till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som kan ta egna initiativ samt fatta beslut i överenskommelse med chef och/eller kollegor. Du har lätt för att samarbeta, är noggrann, flexibel och kan arbeta självständigt. Du bör inte ha några problem med monotona arbetsuppgifter som packning och är gärna lite praktiskt lagd.

Krav:
Svenska flytande i tal och skrift
Du förstår engelska
Kunskaper inom officepaketet

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av tillverkning eller kvalitetskontroll är en fördel. För arbete i labb ser vi att du har kemi/labbintresse och gärna erfarenhet inom labb/QC eller liknande roll.
Önskvärd utbildning är tex något av följande; gymnasieutbildning inom naturvetenskap, kemi, teknik, högskoleingenjör, KY-utbildning processoperatör GMP.
Det är meriterande med datakunskap inom Magic och Oracle, men inte ett krav.

B körkort är meriterande till tjänsten som labbassistent.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se