Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Inköpsassistent sökes till Uppsala

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi letar efter en driven och noggrann inköpsassistent till vår kund i Uppsala!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en inköpsassistent. Vår kund är en global ledare inom life sciences med över 18 000 medarbetare i 40 länder. Ett globalt medicin- och läkemedelsbolag som levererar lösningar och tjänster för diagnos, behandling, övervakning av patienter samt tillverkning av bioläkemedel. Som Inköpsassistent kommer du att ha huvudansvaret för att effektivt hantera inköpsprocessen, inklusive att lägga ordrar och hantera fakturor. Du kommer arbetat i programmet Basware för dessa ändamål, så erfarenhet av detta är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Lägga ordrar och säkerställa att de behandlas effektivt
- Hantera fakturor och säkerställa korrekt hantering och betalning
- Arbeta nära andra avdelningar för att säkerställa smidig inköpsprocess
- Bidra till att förbättra inköpsprocessen genom att identifiera effektiviseringsmöjligheter

Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund i Uppsala. Tjänsten är på 38,35 arbetstimmar per vecka med arbetstider förlagda mellan kl 8.00-16.25.Uppdragslängden är ett år med chans till förlängning eller anställning hos kunden och startar så snart vi hittat rätt kandidat. Innan anställning kommer du att få göra ett alkohol-/drogtest samt utföra en bakgrundskontroll.

Detta söker vi:

- Erfarenhet av att arbeta med inköp och/eller administration
- Behärskning av Basware är en fördel
- Starka kunskaper i Excel
- God datorvana och förmåga att snabbt lära sig nya system
- Erfarenhet av att arbeta med finanssystem, speciellt Iprocurement, är ett plus

Som person är du noggrann och uppmärksam på detaljer. Du har en förmåga att arbeta självständigt och i team samt besitter en god kommunikationsförmåga. Du är proaktiv, lösningsorienterad samt har en förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt under tidspress

Om du är en ambitiös individ som trivs i en dynamisk miljö och är redo att ta dig an denna spännande roll, skicka in din ansökan snarast. Vi ser fram emot att höra från dig!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com