Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb för studenter inom produktion i Uppsala hos Andersson & Tillman!

Ansök nu
Vill du ha ett spännande extrajobb som passar perfekt med dina studier ? Har du erfarenhet av lagerarbete eller produktion? Då är det här chansen du inte vill missa!

Information om uppdraget:

Vi letar nu efter engagerade studenter som vill arbeta hos Andersson & Tillman i Uppsala. Andersson & Tillman är ett framstående matföretag som specialiserar sig på högkvalitativa kött- och charkprodukter för finsmakare och matälskare. Företagets närproducerade produkter, av bästa kvalitet, når direkt ut till butiker och restauranger utan onödiga mellanhänder. Här får du vara med och bidra till en smakupplevelse utöver det vanliga.

Dina arbetsdagar kommer vara flexibla, med möjlighet att jobba 2-3 dagar i veckan. Arbetspassen är mellan kl. 06:00 och 15:00, måndag till fredag. Här får du chansen att vara en del av ett team som packar och hanterar de exklusiva produkterna från Andersson & Tillman. Arbetet innefattar packning av köttprodukter och upphängning av korvar på löpande band. För dig som är bekväm med olika typer av köttprodukter är detta en utmärkt möjlighet att utveckla dina färdigheter.

Detta är ett långsiktigt uppdrag som börjar snabbt - du kan börja arbeta redan nu!

Detta söker vi:

För att vara rätt person för jobbet bör du:

Vara student på minst 50% eller ha en annan typ av deltidsarbete
Ha ett rent belastningsregister
Ha goda kunskaper i svenska
Ha gärna truckkort, men det är inget krav
Vi letar efter dig som är ansvarstagande och serviceinriktad. Du är en tävlingsmänniska som alltid strävar efter att nå uppsatta mål. Med rätt inställning finns ingenting som är omöjligt. Du är öppen för feedback och trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Flexibilitet är en nyckel, och du är redo att rycka in med kort varsel. Har du tidigare erfarenhet från lager eller servicebranschen, är det ett stort plus.

Observera att detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att arbeta hos vår kund i Uppsala.

Intervjuer genomförs löpande, så vänta inte med din ansökan - sök redan idag och ta steget mot ett spännande extrajobb!

Sökord: extrajobb, Uppsala

Sökord: extrajobb, Uppsala
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare