Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Engagerad labbassistent sökes inför kommande uppdrag!

Ansök nu
Har du goda kunskaper inom teknik, tillverkning eller kvalitetskontroll? Är du intresserad av att arbeta praktiskt inom labb, kemi eller medicin och gillar att driva förändringsarbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund i Uppsala avropar med jämna mellanrum labbasisstenter och vi söker dig med kemibakgrund som kan vara intresserad av detta uppdrag om det dyker upp. I rollen kommer du att arbeta tätt i grupp med att tillverka, testa och felsöka inom medicinsk produktion. I arbetsuppgifterna ingår och varierar arbetsuppgifterna mellan följande:

* Hantera kemikalier och blanda lösningar/geler
* Montering, packning och visuell kontroll (i mikroskop) av sensorchip inne i partikelrenrum. Sputtring av sensorytor.
* Kemiska synteser som sträcker sig över flera dagar, där diverse invägningar, processkontroller (pH, konduktivitet, brytningsindex etc.)
* QC kontroller med hjälp av Biacore instrument (bereda reagenslösningar, pipettera prover, utvärdera resultat)
* Beredning, fyllning och förpackning av kit, sensorchip och reagenslösningar

Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta på uppdrag ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som kan ta egna initiativ samt fatta beslut i överenskommelse med chef och/eller kollegor. Du har lätt för att samarbeta, är noggrann, flexibel och kan arbeta självständigt. Du bör inte ha några problem med monotona arbetsuppgifter som packning och är gärna lite praktiskt lagd.

Krav:
Gymnasieutbildning
Svenska flytande i tal och skrift
Du förstår engelska
Kunskaper inom officepaketet
B-körkort

Meriterande:
För arbete i labb ser vi att du har kemi/labbintresse och gärna erfarenhet inom labb/QC eller liknande roll.
Tidigare erfarenhet av tillverkning eller kvalitetskontroll är en fördel. Önskvärd utbildning är tex något av följande; gymnasieutbildning inom naturvetenskap, kemi, teknik, högskoleingenjör, KY-utbildning processoperatör GMP.
Det är meriterande med datakunskap inom Magic och Oracle, men inte ett krav.

Vid ett avrop kommer vi kontakta dig per telefon.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare