Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

BoRevision söker revisorassistenter

Publiceringsdatum
13 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Studerar du ekonomi och söker ett arbete parallellt till dina studier? Har du ett intresse och är nyfiken på revision? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker Borevision dig som vill hjälpa de att bli hjältar inom revision av bostadsrättsföreningar och vara en del av Sveriges största revisionsföretag inom just den sektorn. BoRevision är ett familjärt bolag där de utgår från ledord som förtroende, engagemang, tillgänglighet och samarbete - och på så sätt har de lyckats vara relevanta i 90 år. Tillsammans är de drygt 55 anställda fördelade på deras kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Uppsala och Örebro. Trots det geografiska avståndet sinsemellan arbetar de som ett enda företag, något de värdesätter högt. Tillsammans med StudentConsulting söker de nu nya kompetenta medarbetare som vill bli en del av deras gäng i Uppsala. Är du en engagerad och noggrann student som vill jobba i en dynamisk miljö? Då kanske det är du som kliver in hos dem som deras nya revisorassistent!

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som studerar ekonomi och vill få praktisk erfarenhet inom revisionsbranschen. Som revisorassistent hos BoRevision i Uppsala kommer du att stödja teamet med att avlasta och förbereda revisionsuppdrag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

- Genomförande av enklare rutiner och assistans i revisionens planering.
- Arbeta digitalt med sammanställning och bearbetning av information.
- Hämta och sammanställa data.
- Utföra assistentuppgifter såsom protokollhantering och dokumentation.
- Arbeta i högt tempo med fokus på noggrannhet.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar tillsammans med BoRevision. Arbetstiderna är flexibla men förlagda kontorstider och du utgår från företagets kontor som ligger i centrala Uppsala med möjlighet att arbeta på distans längre fram i uppdraget. Tjänsten förväntas starta upp relativt omgående och pågår till mitten av maj med chans till förlängning. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter följande:

* Har en pågående högskoleutbildning inom ekonomi
* Har en god dator- och systemvana
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Har goda kunskaper i Excel

Meriterande är om du:

* Studerar en högskoleutbildning inom revision

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper! För att trivas i rollen ser vi att du är driven, positiv och flexibel. Vi ser också ett stort värde i att du får saker att hända och tar gärna initiativ med prestigelöshet. Vidare har du ett stort lösningsorienterat fokus och hög stresstålighet.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare