Hoppa till innehåll
MASKINKUNNIG MEKANIKER? PACKA NER SKIFTNYCKELN OCH SVÄNG FÖRBI!

Redo för ett utvecklande och utmanande jobb där du aldrig vet hur dagen kommer att sluta? Bra! Då kan du fortsätta läsa. Nu söker nämligen det växande och välmående Staffare AB efter en duktig mekaniker till verkstaden i Uppsala.

Vi är företaget där alla medarbetare har en viktig roll i vår ständiga strävan efter att erbjuda våra kunder service i världsklass. Ett härligt gäng med högt i tak och grym sammanhållning väntar otåligt på din ankomst.

Kort om tjänsten
Vi letar efter en pigg och alert mekaniker med viss eller god erfarenhet av maskinreparationer. Hos oss kommer du att utföra service och reparation av lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner, både inne i verkstaden och ute på fältet när det behövs. Här kan du räkna med ett stimulerande jobb med varierande arbetsuppgifter där du kommer att arbeta med olika fordon och märken.

En dag kan bland annat innehålla:
  • Servicejobb
  • Avancerad felsökning (el , hydraulik)
  • Stora och små reparationer

Vem är då denna nya stjärna vi letar efter?

Förutom ett gott humör och att vara en bra lagspelare ser vi gärna att du har:
  • B-körkort
  • 3 års gymnasieutbildning
  • Kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Datorvana
  • Erfarenhet av liknande arbete är meriterande

Vad säger medarbetarna?

"Det är ett kul och utvecklande jobb med mycket variation. Där man varvar felsökningar, reparationer och service. Man får träffa mycket kunder och ha förmånen att arbeta både inne i verkstaden och ute på fält.

Vi är ett bra team där inga frågor är för dumma och man ställer alltid upp och hjälper varandra när det behövs, vilket uppskattas mycket."
Alexander Lejholm, mekaniker

Känner du peppen? Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor om tjänsten kontakta Per Ekenberg på telefon: 018-68 14 33 eller email: per.ekenberg@staffare.se

Välkommen med din ansökan idag till ansokan@staffare.se alternativt via knappen "Ansök nu"!

Skicka in din ansökan senast 31/5.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet försäljningskontor på Huddig AB:s fabrik med 1 anställd. Idag är vi ca 115 anställda och finns på nio orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. I Stockholm, Västerås och Storvik har vi försäljningskontor.

Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande & kunden i fokus, kan vi vara en Stark Partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Liknande jobb