Hoppa till innehåll
SOS Alarm logotyp

Sjuksköterska till SOS Alarm Uppsala

Vi söker fler Sjuksköterskor som vill vara med och skapa ett tryggare Sverige för alla.

Vill du ha en utmaning där du får använda din breda kunskap och erfarenhet med fingertoppskänsla samtidigt som du har möjlighet att bidra till utvecklingen av arbetet tillsammans med fantastiska kollegor? Är du en person som klarar av att vara lugn och fatta beslut i stressade situationer? Trivs du med att arbeta strukturerat och metodiskt och är trygg i dig själv, din kompetens och yrkesroll, då kan du vara vår nästa kollega!

Som sjuksköterska på SOS Alarm arbetar du i huvudsak med telefonbedömning och triagering. Du bedömer tillståndet och hjälpbehovet hos patienter i alla åldrar som ringt 112 på grund av sjukdom eller skada. Via telefon bedömer du ambulansbehov och ger akutmedicinsk rådgivning. Arbetet innebär samverkan med såväl interna som externa aktörer, till exempel ambulanssjukvård och hemsjukvård.

Vi erbjuder en heltäckande introduktion under ca fyra veckor med handledare, denna följs upp med påbyggnadsutbildning och kontinuerlig kompetensutveckling för ditt nya uppdrag.

Som SOS-sjuksköterska har du en dygnsgående tjänst med möjlighet att påverka ditt eget schema.

För att arbeta som Sjuksköterska på SOS Alarm har du:
  • Svensk sjuksköterskelegitimation
  • Tala flytande svenska, ha goda kunskaper i engelska
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska inom akutsjukvård (kan vara både akutmottagning eller akutvårdsavdelning), intensivvård, ambulanssjukvård, anestesi eller motsvarade.
Vi ser det som meriterande om du har relevant vidareutbildning till specialistsjuksköterska såväl som genomgången AMLS och/eller PHTLS utbildning samt erfarenhet från akutgeriatrik. Vi värdesätter även erfarenhet av telefonbedömning och erfarenheter inom fler områden inom sjukvården.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Lyssna gärna på podden sjuksköterskesnack för att höra hur en arbetsdag som SOS-sjuksköterska kan se ut. http://sjukskoterskesnack.libs...

Ansökan

Låter SOS Alarm som en arbetsplats för dig? Urval sker löpande men vi vill såklart ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du inleder din anställning med en internutbildning med full lön och denna startar i september 2023 Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Gruppchef Katarina Hörnfeldt via mail till katarina.hornfeldt@sosalarm.se.

SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sina medarbetare enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

SOS Alarm larmar ut hjälpresurser vid sjukdomsfall, olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm, kameraövervakning och driftlarm. Vi tillhandahåller kundorienterade jourtjänster såsom samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Hos oss på SOS Alarm arbetar idag ca 1300 stolta SOS:are.
Mer info
Kontaktperson
Katarina Hörnfeldt
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SOS Alarm har en unik verksamhet. Dygnet runt, året om hanterar vi larm och koordinerar hjälpresurser vid olyckor, kriser och störningar i samhället. I nära samverkan med våra kunder och partners stärker vi den svenska trygghetskedjan. SOS Alarm ägs av oss alla gemensamt - genom staten och alla Sveriges Kommuner och Regioner. Tillsammans skapar vi ett tryggare Sverige för alla, nu och i framtiden.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare