Mekaniker till revisionsarbete inom kärnkraftverk

Mekaniker till revisionsarbete inom kärnkraftverk


Vi letar just nu efter unga talanger som vill utvecklas inom sitt arbete eller ta ett intresse från hobby till karriär! Vi söker dig som vill prova ett nytt uppdrag över våren och sommaren men även dig som vill hitta nya arbetslivsmöjligheter som sträcker sig längre.

Läs mer om vad vi kan erbjudan här nedan!

Om företaget
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi samarbetar nu med GE Power Sweden AB och ska hitta deras nya generation talanger som kan arbeta på kärnkraftverk i hela eller delar av Sverige. Företaget har tagit hand om arbetskraft till våra kärnkraftverk i över 100 år och vill ge nästa generation en chans att delta i arbetet framåt!

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker inom kärnkraftverk ska man på ett säkert sätt kunna utföra installation, underhåll och reparation av det tunga roterande maskineriet som huvudsakligen används i kraftgenereringstillämpningar. Turbinmekaniker har ett nära samarbete med arbetsledare, EHS-personal och operativa avdelningen för att uppnå dessa mål.

Arbetet består av tidsbestämda uppdrag där man ska ha möjlighet att arbeta på site efter behov. Du kommer förses med utbildningar och boende för att klara av uppdraget. Vi söker i personer som kan arbeta på site under perioden april - juli med goda möjligheter till fortsatt arbete på andra siter.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och har en stor vilja att lära. Vi ser dig som är praktiskt lagd, tycker om att arbeta med händerna och ha en känsla för kvalité. Du ska ha en förmåga och vilja att arbeta helgdagar, helger och övertid efter behov av fältuppdrag. Vi ser gärna att du har mekaniska/tekniska färdigheter, god kommunikation och ett kritiskt tänkande. Du kommer hantera tidskänsliga uppgifter och upprätthålla ett schema i operativt utmanande miljöer vilket innebär att man måste arbeta väl både självständigt och i team.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande med urval och tillsättning. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Sandra Backelin, 011-199468 sandra.backelin@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.