Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Underkonsult inom Ekonomi i Uppsala

Ansök nu
Om tjänsten
Då vi på SJR i Uppsala ser ett ökat behov hos våra kunder och kontinuerligt får in nya uppdrag inom redovisning och controlling söker vi dig, erfarna ekonom som har eget bolag och vill samarbeta med oss som underleverantör och bidra med dina kunskaper ute hos våra kunder, på hel eller deltid.

Varför ska du samarbeta med oss på SJR?
 • Spännande projekt: Du kommer att få möjlighet att arbeta med en bredd av projekt och utmaningar, från finansiell analys och redovisning till riskhantering och strategisk planering. Varje dag kommer att erbjuda nya möjligheter att växa och utvecklas.
 • Samarbete med branschledande företag: Som en del av vårt nätverk får du möjlighet att samarbeta med några av de mest framstående företagen inom olika branscher. Du kommer att vara en nyckelspelare i att förbättra deras ekonomiska prestanda och bidra till deras framgång.
 • Utvecklingsmöjligheter: Vi tror på att investera i våra underleverantörer och stödja deras professionella utveckling. Genom att få gå ut på olika uppdrag får du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom ekonomi och ta dig an nya utmaningar kontinuerligt.
Arbetsuppgifter

Det vanligast förekommande arbetsuppgifterna du som underleverantör får ta dig an hos våra kunder är:
 • Ledning/Management
 • Årsbokslut och månadsbokslut
 • Årsredovisning
 • Koncernredovisning & konsolidering
 • moms- och skattespecialist
 • Systemimplementering
 • Analys och processförbättring
 • Kund & Leverantörsreskontra
Din bakgrund

Vi söker dig som vill ta dig an olika typer av uppdrag inom Ekonomi och har stor kunskap inom området. Du har erfarenhet av att arbeta i olika system och har troligtvis någon form av universitetsutbildning inom ekonomi eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör kunna arbeta i ett högt tempo och kan snabbt sätta dig in i nya uppgifter och företagskulturer. Som person ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga och är bra på att bygga starka samarbeten. Givetvis har du ett högt fokus på kvalitet och noggrannhet.
  Ansökan

  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnéa Järverup på 0708-234145. Vi träffar lämpliga kandidater löpande.

  Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Konsult hos SJR

  Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

  Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

  Om SJR
  SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


  SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


  För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
  Mer info
  Kontaktperson
  Linnea Järverup
  Telefon
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  30 juni 2023 (25 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare