Senior systemadministratör

Senior systemadministratör

Till vår kund med kontor i centrala Uppsala söker vi dig som vill börja på ett uppdrag som senior systemadministratör där du får vara med i en spännande tillväxtsfas. Det här passar dig som vill bli anställd konsult hos oss eller söker uppdrag som underkonsult. Uppdraget beräknas pågå tom årsskiftet med start mer eller mindre omgående.

Rollbeskrivning
Du kommer till ett positivt och framåtriktat team av systemadministratörer som arbetar flexibelt och värdesätter lagandan högt. I rollen kommer du att förvalta vår kunds IT-miljö i takt med de snabbt ökade kraven på systemen både inifrån verksamheten och från externa kunder.

Arbetet innefattar installation, konfigurering, underhåll och administration av klienter, servrar, NAS och databaser i en blandmiljö bestående av Windows och Linux servrar samt Windows och Mac klienter. Du kommer att vara med och utveckla vår kunds IT system och processer för att förbättra och effektivisera arbetssätt, öka säkerheten och hantera växande datamängder.
  Vem du är
  Vi söker dig med lång erfarenhet av systemadministration och gärna från en global verksamhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

  Du besitter mycket goda kunskaper inom:
  • Active Directory / Azure Active Directory
  • Windows Server 2016/2019
  • Storagelösningar (Dell EMC, HPE Apollo, NAS, NetApp)
  • Office 365 administration
  • MS Endpoint Manager, Intune, AutoPilot MDM
  • Nätverkskonfiguration och brandväggar
  • Powershell
  Meriterande för tjänsten:
  • Erfarenhet av process- och systemutveckling.
  • Erfarenhet av systemförvaltning (PM3)
  • Erfarenhet av databaser (Microsoft SQL Server)
  • Erfarenhet av Linux
  • Erfarenhet av Vmware
  • Erfarenhet av Backup & Recovery (Veeam)
  • Erfarenhet av identitetstjänster, exempelvis Okta, Azure AD
  • Amazon AWS
  • Erfarenhet inom ärendehantering
  • Erfarenhet av Change management
  Som person tycker du om problemlösning och hanterar snabbt förändrade omständigheter på ett effektivt sätt. Vidare är du ansvarstagande och drivande. Arbetet innebär nära samarbete med våra kollegor världen över, vilket gör att det är viktigt med en social och kommunikativ förmåga.

  Ansökan
  För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig Christine Stamfeldt på 070 471 59 16, alternativt Viola Hammar på 076 647 16 58. Vi intervjuar löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-03-30.

  Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

  I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Konsult hos SJR

  Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.
  Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

  Om SJR
  SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

  SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.

  TITEL: Systemadministratör

  För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
  Mer info
  Område Uppsala stad
  Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (6 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.