Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Revisionsmedarbetare med inriktning bostadsrättsföreningar

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av ekonomisk förvaltning och söker en ny utmaning du kanske inte visste fanns? Vill du arbeta i ett lokalt och ägarlett företag där det finns möjlighet att ha balans i livet och samtidigt utvecklas? Till Feiff Revision söker vi dig som är redo att lära dig en ny roll och anta en unik utmaning inom revision!

Om tjänsten
Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta inom revision med fokus på bostadsrättsföreningar. Din erfarenhet av ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar ger dig bra bakgrund för att ta steget över till revision. Du jobbar i team tillsammans med en erfaren medarbetare och utbildas kontinuerligt. Du kommer även ingå i revisionsteamet som reviderar aktiebolag under vissa delar av året.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Granskning av årsredovisning och styrelsens förvaltning i bostadsrättsföreningar
* Nära kundkontakt och professionell rådgivning
* Möjlighet att delta i revisioner av aktiebolag


Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi som arbetat några år som ekonomisk förvaltare där du är van att ha egen kundkontakt. Det är viktigt att du är kommunikativ och att du behärskar svenska obehindrat i både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, positiv och serviceinriktad. Du är också noggrann, proaktiv och drivs av att lära dig nya saker.

Vad erbjuder vi
Feiff Revision är ett mindre bolag med en varm atmosfär där varje medarbetare spelar en avgörande roll. Vi tror på balans i livet och strävar efter att vara en arbetsplats där övertid inte är normen. Vår höga trivsel och låga personalomsättning är bevis på att vi tar hand om varandra och tror på att skapa en positiv arbetsmiljö. Vi har vårt kontor på Slottsgränd mitt i centrala Uppsala och självklart finns möjlighet till hybridarbete, ca 2 dagar i veckan hemifrån.

Vi är med i revisionsnätverket LR Revision vilket gör att vi kan möta de höga krav som revisionen ställer. Det ger oss tillgång till kvalitet, utbildning och rådgivning som gör oss till en lokal byrå med kunskapen från en större. Vi värdesätter din erfarenhet av bostadsrättsföreningar och redovisning, hos oss kommer du att få utbildning och handledning för att lära dig revisionsmetodiken.

Om företaget
Feiff är ett familjeföretag som i dag drivs av den andra generationens Feiff-revisor. Idag består vi av 5 revisorer som hjälper företag, bolag och föreningar i Uppsala och Åre med revison. Våra kunder är främst aktiebolag och bostadsrättsföreningar. För mer information : https://feiff.se/

Ansökan
I den här rekrytering har Feiff Revision valt att samarbeta med SJR. För mer information är du varmt välkommen att kontakt Charlotta Ezitis Holmström, 0766 471 657 eller Viola Hammar, 0766 471 658. Sista ansökningsdag är 2023-12-17. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med din ansökan.

SJR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare