Hoppa till innehåll

Kvalificerad redovisningsekonom i Uppsala

Om tjänsten
Nu söker vi på SJR dig för ett uppdrag som kvalificerad redovisningsekonom hos vår trevliga kund i Uppsala. Uppdraget ska starta så snart som möjligt och pågå i några månader framåt på heltid. Företrädesvis har du eget bolag och vill gå in i detta som underleverantör till oss. Vi kan även anställa dig som en av våra uppskattade konsulter där detta då skulle bli ditt första uppdrag!


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Hos vår kund kommer du in på en mindre ekonomiavdelning om ca 3 personer och där din roll blir att vara den trygga och kunniga personen på redovisningen. Du kommer att få göra de två månadsbokslut som är kvar på året samt årsredovisningen och det är 3 bolag totalt du kommer ansvara för. Det finns internt stöd att få i form av en resurs som är väldigt kunnig i systemet och i redovisning som du kommer kunna bolla med. Vidare kommer du arbeta med det löpande (med hjälp av en ekonomiassistent) skatter och moms.

Lämplig bakgrund
Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Personliga egenskaper
Som person behöver du vara trygg i din kompetens, lugn och sansad som person och bra på att se vad som behöver göras. Vidare är du en anpassningsbar person som har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Isabell Bengtsson eller Linnéa Järverup. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

SJR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare