Hoppa till innehåll
Om tjänsten
Till vår kund belägen i centrala Uppsala söker vi nu en support/helpdesktekniker där du erbjuds en dynamisk roll med variationsrika dagar i ett snabbväxande bolag. I den här rollen kommer du att arbeta tillsammans i ett trevligt team på åtta personer.

Du kommer att supportera vår kunds interna medarbetare där du har en central roll som stödfunktion för verksamheten. Du hanterar inkommande ärenden via telefon, ärendehanteringssystem och mejl. Du kommer även att arbeta med felsökning, uppdatering och installation av hård-och mjukvara

Vem är du
Vi söker dig som är i början av din karriär och har något/några års erfarenhet inom IT-support och drivs av att hjälpa användare med en positiv inställning och gott bemötande. Du tycker om att hjälpa till och ge det där lilla extra. Du har ett stort intresse för IT och strävar efter att fortsätta lära dig och anstränger dig för att vara uppdaterad inom tekniken.

Arbetet sker i ett flertal olika system så rollen ställer krav på tekniskt kunnande, eget driv, engagemang och god social förmåga. Du tycker om och har förmåga att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med andra. Vi tror att du har ett genuint intresse av människor och teknik. Då du arbetar i ständig dialog med användare är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket både i tal och skrift.

Du har erfarenhet av:
Support av Windows & Microsoft-miljö
Felsökning av hård-och mjukvara
Ärendehanteringssystem
Active Directory och Azure AD

Vårt erbjudande
Den här rollen är ett konsultuppdrag där du i ditt första uppdrag kommer till en spännande verksamhet inom Life Science. Tillsammans med trevliga och engagerade kollegor med hög kompetens jobbar du nära vår kunds verksamhet och bidrar till dess utveckling.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning om sex månader. Vi vill gärna att du börjar som konsult hos oss på SJR så snart som möjligt där ditt första uppdrag blir hos en av våra uppskattade kunder.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Christine Stamfeldt 0704 715916. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-04-10.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.
Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.
För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: IT-support
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare