Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Ekonomiassistent i Uppsala

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent hos vår kund med kontor i centrala delarna av Uppsala. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag där du blir anställd som en av våra uppskattade konsulter på SJR i Uppsala. Här kommer du få tillhöra en ekonomiavdelning om 12 personer och få möjlighet till att utvecklas inom ekonomi!

Arbetsuppgifterna du bla. kommer att få arbeta med innefattar:
 • Leverantörsreskontra
 • Granskning och dubbelkolla fakturor mot ordrar
 • Övriga ad-hoc uppgifter och vara behjälplig vid diverse ekonomiadministrativa uppgifter.
  Vem är du?
  Du har minst en gymnasieutbildning inom ekonomi samt någon tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Som person är du noggrann, strukturerad och pålitlig. För att trivas hos vår kund behöver du gilla att arbeta med olika uppgifter, du är prestigelös och hugger in där det behövs! Du trivs med och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, samtidigt som du tycker om att samarbeta och ha människor omkring dig.

  Ansökan

  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnéa Järverup på linnea.jarverup@sjr.se alt 0708-234145. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

  Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Konsult hos SJR

  Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

  Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

  Om SJR
  SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


  SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


  För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
  Mer info
  Kontaktperson
  Linnea Järverup
  Telefon
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  01 apr. 2023 (2 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare