Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Drifttekniker till kund i centrala Uppsala

Ansök nu
Som drifttekniker kommer du att spela en viktig roll i att upprätthålla och optimera vår kunds IT-infrastruktur för att säkerställa en effektiv och stabil drift. Du erbjuds en spännande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas inom ditt område. Du kommer att arbeta med moderna teknologier och vara en del av ett team som strävar efter att skapa en stabil och effektiv IT-infrastruktur.

Det här är ett långt konsultuppdrag med start så snart som möjligt, du blir anställd som en av SJRs uppskattade konsulter med detta som ditt första uppdrag!

Arbetsuppgifter:
 • Ansvara för drift och underhåll av våra Windows-servrar och deras tillhörande tjänster.
 • Hantera incidenter, felavhjälpning och problemlösning relaterade till serverdrift.
 • Utföra rutinmässiga underhållsåtgärder, säkerhetsuppdateringar och konfigurationsändringar.
 • Övervaka och optimera serverprestanda och resursanvändning.
 • Samarbeta med andra IT-tekniker och supportpersonal för att lösa driftrelaterade frågor.
 • Dokumentera driftprocedurer och bidra till kunskapsdelning inom teamet.
Kvalifikationer:
 • Erfarenhet av att arbeta inom drift på en IT-avdelning.
 • Vana vid hantering av Windows-servrar och deras tjänster.
 • Förmåga att arbeta självständigt och proaktivt, med god problemlösningsförmåga.
 • Kunskap om nätverk och protokoll såsom TCP/IP är meriterande.
 • Erfarenhet av virtualiseringstekniker, t.ex. VMware eller Hyper-V, är en fördel.
Ansökan
Urvalsprocessen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag 2023-06-15. För mer information är du välkommen att kontakta Christine Stamfeldt 0704 715916, christine.stamfeldt@sjr.se.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare