Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Business Controller i Uppsala

Ansök nu
Om tjänsten

Nu har vi på SJR i Uppsala en unik möjlighet för dig som vill ta nästa steg i karriären och utvecklas mot och få värdefull erfarenhet inom business controlling. Till ett större företag beläget i centrala Uppsala söker vi efter en Business Controller för ett uppdrag på minst 1 år med med önskad start i okt/nov med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Du blir tillsvidareanställd hos oss på SJR som en av våra uppskattade konsulter och arbetar hos vårt kundföretag.

Arbetsuppgifter
  • Budget,- prognos- och analysarbete
  • Kontakt och support mot verksamheten
  • Förekommande Ad hoc-uppgifter
Din bakgrund

För att vara passande för den här rollen har du en utbildning inom ekonomi och har tidigare erfarenhet av att arbeta med redovisning och nu är redo för att gå mer mot analyshållet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som gärna präglas av ett driv och engagemang.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnéa Järverup på linnea.jarverup@sjr.se alt 0708-234145. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson
Linnea Järverup
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare