Trädgårdsanläggare

Trädgårdsanläggare

Sh bygg söker engagerade trädgårdsanläggare till säsongen 2023. Förändra utemiljön i en föränderlig miljö hos Sh bygg, sten och anläggning!

Vill du arbeta med trädgård tillsammans med trevliga och kunniga kollegor?

Nu söker vår trädgårdsavdelning nya kollegor inför säsongen 2023. En säsongsanställning hos oss pågår under perioden april-november och du kommer att få arbeta med varierande projekt främst i Uppsala och norra Stockholm. Inför denna säsong söker vi fyra medarbetare som kan utgå både från Uppsala och Upplands Väsby.

Ett spännande och varierande uppdrag
Vår trädgårdsavdelning erbjuder spetskompetens inom trädgårdsanläggning och har lång erfarenhet av att både projektera, anlägga och sköta olika utemiljöer. Under 2022 har vi bland annat anlagt barockparterrer, satt pluggplantor och lagt strandmattor runt dammar, vårdat parker i flera olika kommuner och planterat över 200 träd.
Vill du ta del av vårt arbete och vår vardag? Besök vårt konto "sh_tradgard" på Instagram.

Som trädgårdsanläggare hos oss får du ett varierat arbete med bland annat planteringar, anläggning av gräsmattor samt etableringsskötsel. Även mottagning av växtleveranser och kommunikation med maskinister ute på projekten tillhör vardagen. Ditt arbete hos oss kommer bidra till en vacker och hållbar utemiljö. Förutom gedigen erfarenhet och kompetens kännetecknas vårt team av ansvarskänsla, ett gott samarbete och hög trivsel.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom branschen alternativt har slutfört eller är i slutet av din trädgårdsutbildning. B-körkort är ett krav för denna tjänst och maskinvana är meriterande. Som person har du en positiv inställning, tycker om att ta initiativ och hugger i där det behövs. Arbetet sker utomhus i alla väder och kan vara ansträngande under högsäsong, därför ser vi gärna att du kan vara lugn under press och kan fokusera på att leverera ett gott resultat. Om du gillar att vara en del av ett team som lämnar synliga resultat varje dag kan detta vara jobbet för dig!

Vi erbjuder
Hos oss får du ett omväxlande och givande arbete där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att vara en arbetsplats fylld av glädje, ansvar och kompetens. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag.

Om tjänsten
Anställningen gäller för säsongen 2023 som pågår mellan april till och med november. Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2023-02-28. Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!

Välkommen till Sh Bygg, sten och anläggning - Vi tar ansvar.
Mer info
Kontaktperson Annika Svensson
Email Mejla Annika Svensson
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.shbygg.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss
Vi bygger framtid. I snart 100 år har vi satsat på långsiktigt och ansvarsfullt byggande. Som ett av Sveriges absolut äldsta familjeägda entreprenadföretag är vi på Sh bygg, sten och anläggning stolta och tacksamma över förtroendet att få vara med och bygga din framtid.

Visionen är vår ledstjärna, hur vi vill vara - inåt och utåt. Sh bygg, sten och anläggning ska vara hållbart; ekonomiskt, socialt och miljömässigt. På så vis frodas företaget, medarbetarna, kunderna, leverantörerna och omvärlden. Att spegla vår tid och hjälpa till att gå mot framtiden är den utmaning vi vill arbeta med! Vi är det mest attraktiva entreprenadföretaget - för våra medarbetare, kunder, leverantörer och samhället vi verkar i. Vi ska vara förstahandsvalet för våra kunder och blivande medarbetare. På så vis har vi förutsättningar för att vara socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbara på lång sikt.

För mer information välkomnar vi dig till https://www.shbygg.se/