Entreprenadchef Sh bygg

Entreprenadchef Sh bygg

Till vårt kontor i Uppsala söker vi nu en erfaren Entreprenadchef

Som Entreprenadchef hos Sh bygg, sten och anläggning har du en central roll i verksamheten med stort produktions- och affärsansvar. Du arbetar kundnära där du vårdar befintliga kunder och skapar nya affärsmöjligheter genom att leda och ansvara för entreprenader inom affärsområde bygg. Du har det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, kvalitet och miljö. I denna roll leder du projekt och personal genom hela byggcykeln och som en naturlig del av detta representerar du Sh gentemot nya och befintliga kunder. Du rapporterar till Regionchefen och samarbetar med andra Entreprenadchefer inom koncernen. Tjänsten är placerad i Uppsala men din geografi stäcker sig från norra Stockholm till Gävle.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
 • personal- och arbetsmiljöansvar; leda, engagera och utveckla din avdelnings medarbetare
 • bedriva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö
 • att tillse att projektansvariga, personal och övriga resurser med erforderlig kompetens tillsätts i uppdrag och projekt
 • att upprätta och följa upp budget och verksamhetsplaner
 • övergripande ansvar för budgetfrågor, så som prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp, med stöttning av dina kollegor
 • säkerställa att rutiner, riktlinjer och lagkrav uppfylls och efterlevs i projekt
Vad kan du?
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som chef med ekonomiskt ansvar och flerårig erfarenhet ifrån en liknande roll med stora projekt på ditt CV. Du är väl förtrogen med avtals- och entreprenadjuridik. Vi vill att du har erfarenhet av att ansvara för en projektportfölj med flera parallellt pågående projekt, där projektstyrning har ingått i ditt uppdrag. Du trivs i en roll med stor påverkansmöjlighet och entreprenörskap samtidigt som du lever efter Sh:s värderingar och arbetssätt. Vidare ser vi gärna att du trivs och motiveras av att bryta ny mark och att själv driva utvecklingsarbete inom organisationen.

Krav:
 • Eftergymnasial byggteknisk examen eller motsvarande
 • Utbildning i avtals- och entreprenadjuridik
 • Mångårig ledarerfarenhet inom byggbranschen
 • Dokumenterad erfarenhet av ekonomi- och budgetprocesser
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • B-körkort
Vem är du?
Vi söker dig som är väl förtrogen och trygg i byggprocessens olika delar och dess regelverk. Du prioriterar struktur i ditt arbetssätt, är analytiskt lagd och har ett öga för såväl detaljer som helhet i projekt. För att trivas i rollen bör du vara en självgående person med ett affärsmässigt, noggrant och strukturerat sätt att arbeta och verka. Du är en person som trivs i en ledande roll och ser det som en viktig uppgift att coacha, stötta och utveckla dina medarbetare.

Du kan delegera ansvar i projekten och följer upp att aktiviteter genomförs. Tjänsten är på alla sätt dynamisk, varierande och spännande. Du kommer att ha många kontaktytor internt inom koncernen och externt med kunder, myndigheter och andra intressenter och därför behöver du ha god kommunikationsförmåga och hög social kompetens.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete som ger stimulans där du till stor del kan vara med och påverka. Vårt mål är att Sh ska vara en arbetsplats fylld av glädje, ansvar och kompetens. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom en "vikänsla". Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar, pension och förmånliga friskvårdsersättning.

Om anställningen
Tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen till Sh bygg - Vi tar ansvar.
Mer info
Kontaktperson Jonas Säfström
Email Mejla Jonas Säfström
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.shbygg.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss
Visionen är vår ledstjärna, hur vi vill vara - inåt och utåt. Sh bygg ska vara hållbart; ekonomiskt, socialt och miljömässigt. På så vis frodas företaget, medarbetarna, kunderna, leverantörerna och omvärlden. Att spegla vår tid och hjälpa till att gå mot framtiden är den utmaning vi vill arbeta med! Vårt mål är att vara det mest attraktiva entreprenadföretaget - för våra medarbetare, kunder, leverantörer och samhället vi verkar i. För mer information välkomnar vi dig till shbygg.se