Teknisk verksamhetskonsult

Teknisk verksamhetskonsult

REKYL är ett verksamhetssystem som med smarta digitala lösningar minskar företagares administrativa tid och ökar deras lönsamhet. Vårt system och vår app effektiviserar idag verksamheter landet över och växer i snabb takt. Vi erbjuder dig nu en spännande nyckelroll inom systemimplementation.

Gillar du full fart, att hjälpa andra, ständigt utvecklas och lära nytt? Känns det igen, så passa på, för vi på REKYL söker nya fantastiska kollegor!

Vill du bli vår nya "Rekylkonsult"?

Tjänsten innebär att du tar hand om befintliga kunder och driftsätter nya kunder i vårt system REKYL. Du är nyckelrollen som tar över stafettpinnen från våra säljare och faktiskt ser till att det blir en lyckad implementation. Du är ansvarig för planering, utbildning, konfiguration och driftsättning av nya kunder och har även kontinuerlig kontakt med befintliga kunder gällande support, systemändringar, regelbundna uppföljningar och kundvård.

Din profil:

Den vi söker är någon som är noggrann och strukturerad och som tycker om att lära sig nya saker och verkligen uppskattar utmaningar.

Du är flexibel, kan planera din egen tid och tar ansvar för att driva saker framåt. Andra viktiga egenskaper är att du är social, utåtriktad och har ett tekniskt intresse. För tjänsten bör du trivas med att både vara ute hos kunder, på digitala möten och du måste gilla ett högt tempo och att ge god service.

Krav

· Flytande svenska i både tal och skrift
· God engelska i både tal och skrift
· God datavana och vana att jobba i olika typer av digitala system.
· B-körkort

Meriterande

· Tidigare erfarenhet inom kundsupport
· Tidigare erfarenhet av arbete i REKYL eller liknande SaaS-system
· Kunskap i företagsekonomi och/ eller "företagande"
· Erfarenhet av ekonomisystem, med fördel Visma och/ eller Fortnox

Vi erbjuder:

Ett stort härligt gäng kollegor, ett mysigt kontor, varierade arbetsuppgifter, ständig utveckling och kunskapsdelning för att du ska kunna utveckla dig själv och andra. Arbetsgruppen som tjänsten tillhör har väldigt olika erfarenheter och kompetens, där alla lär av varandra och helhjärtat hjälper varandra. Vi ser till att du får en gedigen introduktion och utbildning när du börjar. Vi tar väl hand om våra anställda och vi tror starkt på att om våra anställda mår bra och är glada, så mår även våra kunder bra och är glada.

Ansökan

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Kontor i Uppsala
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan skickas till administration@rekylsystems.se
Eventuella frågor skickas till carola.hogberg@rekylsystems.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rekyl.nu
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

REKYL bygger lättanvända webbaserade system för att skapa effektivare och mer lönsamma verksamheter. REKYL har ett mysigt & livligt kontor med en familjär stämning där mycket humor, skratt och omtänksamhet blandas med intensivt arbete & brinnande engagemang för våra kunder och att underlätta deras vardag.

Vi älskar att driva utvecklingen framåt, gällande allt från nya produkter till kunder, nya tekniska lösningar och nya sätt att arbeta internt. Beslutsvägarna är korta och vi har många nya spännande projekt på gång. Tillsammans vill vi skapa fantastiska resultat för våra kunder.

För mer information om Rekyl se: www.rekyl.nu