Fordonsmekaniker

Fordonsmekaniker

Fordonsmekaniker till RA Motor, Uppsala

Om rollen
Som en del av vår satsning framåt expanderar vi och söker flera kompetenta mekaniker till vår anläggning i Uppsala. I denna tjänst kommer du utföra allt ifrån enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer av fordon. Utbildningar och vidareutveckling förekommer löpande. Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.

Vi erbjuder
Som anställd hos oss tar du del av pension via Fora. Personalrabatt vid köp av bil, service av bil och köp av reservdelar. Tillgång till friskvårdsbidrag samt eget gym på anläggningen. Hobbykvällar på verkstaden varje dag. Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att RA Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål – och alla ska trivas!

Skicka ansökan till vår Verkstadschef, Björn Oxelstål jobb@ramotor.se alternativt via knappen "Ansök nu"!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ramotor.se/
Sista ansökningsdag 24 apr 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ända sedan starten 1992 har vi på RA Motor fokuserat på personlig service, stort engagemang och målet med återkommande kunder. RA Motor finns numera i Uppsala, Stockholm (Kungsängen) och i Knivsta. Vi är Sveriges största återförsäljare av Hyundai, men har även Honda, Subaru, Nissan, Mazda och Maxus i vår produktportfölj. Utöver nybilar säljer och köper vi även begagnade bilar. Hos vår anläggning i Knivsta hittar ni också husbilar och husbilar från kända varumärken som Knaus, Weinsberg och Roller Team för att nämna några.

Företaget grundades 1992 och vi är idag ett härligt gäng med drygt 70 anställda.

Hos oss på RA Motor är det personlig service med stort engagemang som gäller.