Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Inte hunnit fixa sommarjobbet än? Se hit!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Letar du efter en spännande möjlighet att spendera sommaren och få värdefull erfarenhet inom tillverkningsindustrin? Vi letar efter entusiastiska och pålitliga individer som vill arbeta som maskinoperatörer under sommarmånaderna. Urvalet sker löpande så sök redan idag!

Du erbjuds
  • En gedigen introduktion för att ge dig alla verktyg för att lyckas i rollen.
  • Ett fantastiskt roligt sommarjobb där du har kul på jobbet!
  • En viktig roll i verksamheten där du får arbeta praktiskt.
Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör tar du inledningsvis ansvar för en specifik maskin i hela produktionsprocessen. Din uppgift är att arbeta rutinmässigt enligt tydliga riktlinjer för att säkerställa att den slutliga produkten uppfyller kundens krav. Du är nyckeln till att maskinen fungerar optimalt inom systemet, och om det uppstår fel är du den första som agerar och undersöker.

Om felet är av avancerad teknisk karaktär ligger ansvaret på dig att kontakta seniora tekniker på plats för att åtgärda problemet. Din roll är att säkerställa smidig drift och minimal störning i produktionsprocessen. Målet är att med tiden få kunskap om alla maskiner som används i produktionsprocessen för att öka din mångsidighet och bidra till en effektivare verksamhet.

Vi söker dig som:
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Har teknisk intresse, kanske studerar du fordonsteknik eller har ett mekaniskt intresse på fritiden?
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Ditt dagliga arbete kommer att innebära fysisk aktivitet, vilket kräver god fysisk form.
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av industriellt eller mekaniskt arbete!

Information om tjänsten:

Arbetsschemat kommer att variera eftersom du kommer att arbeta i skift, vilket innebär en kombination av förmiddagar, eftermiddagar, nätter och helger. Flexibilitet och beredskap att anpassa sig till olika arbetstider är en viktig del av rollen som maskinoperatör. Säkra din sommar med en meningsfull sysselsättning! Ta chansen att skapa värdefulla erfarenheter genom att bli en del av vårt dynamiska team som maskinoperatör, där sommarjobbet sträcker sig från maj månad ända fram till sista augusti sommaren 2024.

Professionals Nord söker i samarbete med kund 2 Maskinoperatörer för sommarjobb på 100% under månaderna maj-augusti. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 3-4 månader med chans till förlängning och/ eller fast anställning förutsatt att samarbetet fungerar för båda parter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

START: Omgående!
OMFATTNING: Heltid under månaderna maj-augusti
STAD: Norr om Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: furugren.filippa@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!