Hoppa till innehåll

Forskningsingenjör till Sigma Industry

Sigma Industry söker nu en Forskningsingenjör. Har du tidigare arbetat med mRNA rening och är sugen på en ny utmaning? Då är du den vi letar efter!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Sigmas räkning en Forskningsingenjör. Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader där intentionen är att efter detta bli tillsvidareanställd hos Sigma förutsatt att båda parter trivs.
Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i deras egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt bransch överskridande växthus för ingenjörer.

Arbetsuppgifter
Som Forskningsingenjör hos Sigma kommer du att tillhöra kontoret i Uppsala. Här kommer du att arbeta ute hos kund tillsammans med ett kompetent och sammansvetsat team. Till största del kommer ditt arbete bestå av laborativa arbetsuppgifter med fokus på mid / downstream-processer. I rollen kan även mer utåtriktade uppgifter förekomma så som att hålla i möten och presentationer.

Vi söker dig som
  • Utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör inom till exempel kemiteknik, bioteknik, molekylärbiologi eller liknande
  • Kunskaper och erfarenheter om rening och filtrering av mRNA
  • Erfarenhet av att arbeta med Plasmider, AAV / Lentivirus och virala vektorer
Vidare ser vi det viktigt att du har tidigare labberfarenheter från arbeta alternativt doktorerat där du arbetat med liknande.
Vi ser det meriterande om du har kunskaper i ÄKTA, HPLC och qPCR. GMP och / eller ISO är ett stort plus samt svenska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Vi tror att du är:
  • Initiativtagande
  • Självgående
  • Strukturerad
  • Analytisk
  • En lagspelare
Start: Efter årsskiftet / Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Uppsala
Urval: Löpande

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
#Sigma #Forskningsingenjör
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 dec. 2023 (28 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Lucas Bryggman
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Östhammar
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Uppsala stad
Fordon
Företagslogga
Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga