Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Butiksmedarbetare sökes till Elektroskandia i Uppsala

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en serviceminded och ordningsam person?
Har du tidigare erfarenhet från butik/detaljhandel eller vill du komma ut i arbetslivet och prova något nytt?
Då kan tjänsten som butikssäljare på Elektroskandia vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker för Elektroskandia Svergie AB räkning en butiksmedarbetare som vill jobba efter behov. Tjänsten är bred i sin omfattning vilket innebär att arbeta med allehanda butiksuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
* Kassa
* Bemötande av kunder
* Varuplock i butiken

Vi tror att tjänsten passar dig som tidigare jobbat i butik/detaljhandel eller annat serviceyrke men inget krav.


Personprofil
För den här tjänsten söker vi dig som är serviceminded och initiativtagande.
För att lyckas i rollen som butikssäljare krävs vidare att du:
* Uttrycker dig väl i svenska
* Är ordningsam och strukturerad
* Arbetar flexibelt och hjälper till där det behövs

Arbetet innefattar kundkontakt och relationsskapande med både befintliga och nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med detta.
Du som söker tjänsten är social och utåtriktad med en förståelse för försäljning och merservice. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är handlingskraftig och arbetar effektivt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butikssäljare.


Övrigt
Start: 2 oktober-3nov
Omfattning: Heltid, 1 månad till att börja med
Plats: Uppsala
Arbetstid: 07:30-16

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Elektroskandia.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadress Filip.lundstrom@performiq.se.


Företagspresentation
Elektroskandia Sverige AB - Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi har 770 medarbetare på 48 platser runt om i landet. Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen - ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 224 företag i 41 länder, spridda över fem kontinenter. Elektroskandia äger Cylindavarumärket som erbjuder den svenska marknaden ett komplett sortiment vitvaror.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: Butiksmedarbetare, detaljhandel, varuplock, butik, butikssäljare


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Sökord: Butiksmedarbetare, detaljhandel, varuplock, butik, butikssäljare

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare