Hoppa till innehåll

Regionsansvarig Chiquita .Region mellan Sverige mot DVH

CHIQUITA SVERIGE AB söker en säljare för butiksbearbetning mot Dagligvaruhandeln och mindre Grossister.

Arbetsuppgifter
Som representant för Chiquita Europe blir du ansiktet utåt i din region genom att besöka både butiker inom dagligvaruhandeln men även grossister. Du bygger relationer, skapar tillgänglighet, synlighet, uppföljning och säkerställer kampanjer för Chiquita bananer inom frukt och grönt avdelningen.

Du har som regionansvarig resultatansvar på butiker med försäljning av Chiquitas produkter, antal besök samt påverkbara kostnader för ditt distrikt.

Du kommer även att få arbeta med utbildningar för handlare och ansvariga på dina butiker. Vidare arbetar du med att nätverka med grossister och butiksgrupperingar på hög nivå. Tjänsten innebär en del resande och övernattningar.

Regionen
Placeringsort i regionen är med fördel Uppsala, Västerås, Gävle eller Stockholm norrort.

Bearbetningen sker på regionen som även täcker Mälardalen med omnejd. Arbetet innebär få men dock övernattningar då bearbetningen och ansvaret är på butiker utanför placeringsorten.
Personliga Egenskaper - högt prioriterade
Av dig förväntar vi oss en stark förmåga att bygga och upprätthålla affärsmässiga relationer med kunderna på regionen. Du kommer att arbeta i ett högt tempo vilket innebär att du måste vara strukturerad och ha en god förmåga att planera ditt dagliga arbete och även analysera din regions möjligheter. För att passa i jobbet krävs att du är målinriktad, kreativ och handlingskraftig med ett positivt förhållningssätt. Du måste ha stark egen drivkraft och tycka om att arbeta självständigt.

Teamet
I vår värld är teamet otroligt viktigt och vi anser att glädjen i gruppen är grunden för att nå framgång. Säljteamet består av 4 st. Regionansvariga säljare utöver säljledning. Du rapporterar Isabell Olsson, Fieldsales Manager på Chiquita Europe och har ett nära samarbete med övriga stödfunktioner på Chiquitas huvudkontor i Stockholm.

Bakgrund - Erfarenheter & Kunskaper
Vi söker med fördel dig som har säljerfarenhet från dagligvaruhandeln eller grossistledet. Har du dessutom erfarenhet från Frukt och Grönt kategorin så är det meriterande.

Att kunna genomföra förhandlingar med såväl frukt & grönt ansvariga på butik, men likväl butikschefer eller handlare ser vi som en kunskap som du bör besitta.
Vi ser även att du har minst grundskola samt 3-årig gymnasieutbildning. Grundläggande datorkunskaper i Office paketet är ett krav. Koncernspråket är engelska så engelska i tal och skrift är ett krav. Stor vikt läggs på personliga egenskaperna.

Vad vi kan erbjuda dig
Du får chansen att arbeta med ett etablerat starkt varumärke i en dynamisk miljö. Vi erbjuder även förmånsbil, tjänstepension och friskvård.

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning med provanställning. Lönen är fast månadslön.

Övrigt
B-körkort är ett krav.

För mer information om tjänsten kontakta:
Rickard Molin, 070-8920400
rickard.molin@nextstore.se

Ansökan
Maila din CV + personligt brev till info@nextstore.se.
Märk din ansökan med Chiquita.

Vi rekryterar löpande för ovanstående tjänst.
Nextstore Group AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Chiquita

Chiquita Europe är ett globalt företag med huvudkontor utanför Geneve, Schweiz och är verksamma på sex kontinenter. Bolaget strävar efter att ge sina konsumenter glädje i form av att kunna njuta av hälsosamma färskvaror över hela världen och marknadsför sina produkter bland annat under premiummärkena Chiquita® och Chiquita Organic®.
Chiquita Europé B.V. filial Sverige omsätter idag ca. 800 Milj. Kr. och upplever en positiv utveckling på marknaden. Företaget har en mycket stark varumärkeskännedom och är marknadsledande i Sverige

Fler jobb från samma arbetsgivare