Hoppa till innehåll
MyCamper (fd Housecar) logotyp

Norsktalande kundsupport till MyCamper

Om tjänsten

Vi söker en norsktalande medarbetare till vår kundtjänst. Här får du möjligheten att utveckla ditt kundbemötande i en snabbt växande startup-miljö där allas insats är viktiga. MyCampers verksamhet är säsongsbetonad och så även behovet av kundtjänst. Tjänsten är därför från april till september. Du kan jobba med detta från vårt kontor i Uppsala. Rollen kommer att vara på heltid under campingsäsongen som sträcker sig från april till september. Efter campingsäsongens slut hoppas vi att vi kan förlänga rollen på heltid eller vid behov byta till en deltidsroll.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att besvara ärenden från kunder via telefon, mail samt sociala medier. De vanligaste ärendena består av att hjälpa användarna med onboarding och bokningsrelaterade frågor. Du kommer att ingå i ett kundtjänstteam som löser problem tillsammans men där du har den primära kontakten med våra norsktalande användare.

Om MyCamper

MyCamper är en delningsplattform för husbilar och husvagnar där privatpersoner kan hyra ut sina fordon tryggt och enkelt. MyCamper finns i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Schweiz. Läs mer om MyCamper på https://mycamper.com/se

Din profil
  • Norska som modersmål samt goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Förstår du svenska väl är det ett plus.
  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service.
  • God IT- och systemvana.
Övrig information

Start: April 2023

Omfattning: Heltid fram till september.

Plats: Kontoret i Uppsala

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, tillträde är omgående så ansök snarast möjligt med CV och personligt brev där du kort beskriver varför du passar för tjänsten.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på amir@kraftsam.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Sista ansökningsdag
23 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare