Hoppa till innehåll
MTR logotyp

Lokalvårdare deltid nattarbete MTR Uppsala

Publiceringsdatum
06 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Om MTR
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Facility Management är ett bolag inom MTR koncernen som utför lokalvård inom både station och fordon, samt tillhandahåller servicetjänster inom hela koncernen.

Vi söker nu lokalvårdare för fordornsvården till MTR i Uppsala
Dina huvudsakliga uppgifter är:
 • Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra fordon och personalutrymmen
 • Plockstäd
 • Toalettstädning
 • Avfläckning av väggar eller fordon
 • Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov
 • Borttagning av klistermärken och mindre klotter
 • Städning av olika lokaltyper i depån
Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg.

Nu söker vi lokalvårdare för nattarbete med sysselsättningsgrad 82%. Anställningen kommer inledas med 6 månader provanställning.

Arbetstider: 19:30-04:30

Du kommer att bli schemalagd vardagar och varannan helg.
Schemat är upplagt på ett 5/2 schema dvs. ena veckan jobbar man måndag, tisdag, fredag, lördag & söndag andra veckan jobbar man onsdag & torsdag.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk. Arbetet som lokalvårdare ställer även krav på god fysik och uthållighet. I tjänsten förekommer det arbete vid Gävle tågstation som du kommer att köra MTRs arbetsfordon.

Vidare har du:
 • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
 • B-körkort för manuell växelåda
 • Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
 • Förmågan att samarbeta i grupp
Det är meriterande om du har:
 • Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning i offentliga miljöer, gärna av fordonsvård och i samt personalutrymmen.
 • Erfarenhet av INSTA 800.
 • Tidigare erfarenhet av klottersanering.
Rekryteringen sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

Övrigt

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På MTR tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev. Som ett led i vårt arbete mot en så rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess har vi i denna process valt att samarbete med Hubert.ai
Efter ansökan kommer du att bjudas in till in en chatt-baserad intervju med vår virtuella rekryteringsassistent Hubert. Mycket smidigare för dig som kandidat. Genomför den gärna så fort du har möjlighet. Intervjun tar cirka 15-20 min att genomföra.

Som ytterligare ett led i rekryteringen använder vi också oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Inför en anställning genomför vi även en bakgrundskontroll.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-DNP

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2024-03-03
Omgående

Ansökan
Ansök senast: 2024-02-21 Referensnummer: C175500

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 3

Kontakt
Kontaktpersoner

Rekryteringen MTR

Mail: rekrytering@mtr.se
MTR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är närmare sextusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikinformatörer som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser.