Hoppa till innehåll
Möller Bil Sverige AB logotyp

Skadereparatör till Möller Bil Uppsala

Ansök nu
Vill du få möjligheten att jobba med den senaste utrustningen och den senaste tekniken på Uppsalas modernaste skadeverkstad har du chansen att söka nu!

Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Arbetsuppgifter

Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar. Du byter delar, genomför riktningar och förberedelser och du ansvarar för att ta väl hand om våra kunders bilar och utför alltid reparationer med hög kvalitet. Du har stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat. Du blir en del av skadeverkstadsteamet som består av skadereparatörer, lackerare och skaderådgivare.

Kvalifikationer
  • B-körkort med behörighet för manuell växellåda
  • Du har plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, alt annan erfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdig
  • Det är meriterande om du har jobbat som skadereparatör, plåtslagare eller med motsvarande arbetsuppgifter
  • God dator- och systemvana är ett krav då du dagligen arbetar i olika system och med dator som arbetsredskap
  • Du läser och kommunicerar på svenska och engelska
Det är viktigt för oss med teamkänsla och därför är det viktigt att du som söker har rätt attityd och kan identifiera dig med våra värderingar. Vi tror därför att du som person är:
  • Öppen, ärlig, glad och positiv med har en stark känsla för service
  • Omtänksam mot både kollegor och kunder
  • Tydlig och strukturerad som ser fördelarna med att arbeta noggrant. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda enligt planering
  • Initiativrik och beredd på att göra det lilla extra för att kunden ska bli nöjd eller för att hjälpa en kollega och överlag skapa god stämning i teamet
Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 2023-09-24. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information - kontakta Andreas Lind, tf skadeverkstadschef.

Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2021 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, S KODA, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.

Liknande jobb