Servicerådgivare Audi till Möller Bil Uppsala

Servicerådgivare Audi till Möller Bil Uppsala

Är du driven, strukturerad och tycker om att möta kunder? Sök då till oss på Möller Bil Uppsala!

Vi söker dig som vill arbeta som servicerådgivare i Audi-teamet. Som servicerådgivare hos oss hjälper du kunden både på plats och över telefon med allt från kostnadskalkyler, garantifrågor och annan typ av vägledning.

Kvalifikationer

B-körkort (manuell växellåda meriterande)
Genomförd gymnasieutbildning
Dator- och systemvana samt goda administrativa färdigheter.

Arbetsuppgifter

Vägleda kunden över telefon likväl som på plats
Boka upp möten för kostnadskalkyler
Hantera garantifrågor samt fakturering

För att lyckas i rollen som servicerådgivare ser vi gärna att du är självständig och ser vad som behöver göras i den dagliga produktionen. Trots att du ingår i ett team med tekniker och reservdelspersonal lutar du dig inte tillbaka. Eftersom vi lägger stor vikt i att leverera service i världsklass till våra kunder är det viktigt att du arbetar utifrån samma filosofi och tycker det är roligt att möta kund, bibehålla och knyta nya kontakter. Du har även lätt för att följa våra uppsatta processer som finns men vet också att det är viktigt att kunna omprioritera om situationen kräver det.

Du är välkommen med din ansökan senast 2023-02-05. Du är välkommen att kontakta Malou Kalinovic, märkeschef Audi, vid frågor om tjänsten. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Möller Bil Sverige är sedan 2021 certifierad som ett Great Place to Work.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (4 dagar kvar)