Möller Bil Uppsala söker personal till däcksäsongen våren 2023

Möller Bil Uppsala söker personal till däcksäsongen våren 2023

Som däckskiftare får du arbeta med:
  • tvätt och lagring av däck och hjul
  • däckskiftningar
  • balanseringar
  • mätning av mönsterdjup.
Vi söker dig som har B-körkort och som trivs att arbeta i team. Du är strukturerad, skapar ordning och reda och du värdesätter ditt arbete genom att alltid göra det lilla extra för att kunder och kollegor ska bli nöjda. Du har lätt att ta till dig information, följa rutiner och processer samtidigt som du gärna tar initiativ till utveckling och förändring.

Det här erbjuder vi:
  • anställning i ett stort och expansivt företag med kollektivavtal
  • chansen att få jobba med våra starka varumärken i ett team tillsammans med duktiga och engagerade kollegor
  • möjlighet att få vara med och utveckla vår kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
  • en arbetsplats som är certifierad som Great Place to Work genom undersökningsföretaget Great Place to Works internationella standard för utvärdering av arbetsplatser
  • fina personalrabatter och många andra personalförmåner
Låter det här intressant?

Ansök då till tjänsten som Däckskiftare/däckmontör på Möller Bil Uppsala. Däcksäsongen omfattar ca 6 veckor under våren med start från 20 mars. Tjänsten är en visstidsanställning med schemalagd arbetstid efter överenskommelse.

ANSÖK HÄR!

Du är välkommen med din ansökan senast 12 mars. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Möller Bil Sverige är sedan 2021 certifierad som ett Great Place to Work.

Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Extrajobb
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, S KODA, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.