Biladministratör till Möller Bil Sverige AB

Biladministratör till Möller Bil Sverige AB

Möller Bil Sverige söker en driven och engagerad kollega till biladministrationsteamet, med placering på huvudkontoret i våra nybyggda lokaler i Uppsala. Vi söker dig som är duktig på administration och har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder.

Arbetsuppgifter

Som biladministratör blir ditt huvudsakliga arbetsområde att hantera administrationen kring de bilaffärer som sker inom Möller Bil Sverige, från order till leverans. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat administration av in- och utleverans i våra affärssystem, hantering av köpeavtal och fakturering av bilaffärer, registrering av ägarbyten hos Transportstyrelsen samt tecknande av försäkringar till kunder samt dokumentation kring lån- och leasing. Du kommer att ha nära kontakt och tät kommunikation via telefon och mejl med säljare och försäljningschefer på våra olika anläggningar. Rollen är bred och varierande och du erbjuds ett stort eget ansvar.

Du kommer att tillhöra den centrala gruppen för biladministration inom Möller Bil Sverige AB och vara placerad i Uppsala. Idag består teamet av sex kollegor fördelade på tre orter.

Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning
  • God vana att arbeta i affärssystem och Office-365
  • Erfarenhet av arbete med administration är meriterande
  • Erfarenhet från fordonsbranschen och/eller redovisning och ekonomi är meriterande
Vi söker dig som är driven, positiv och har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder. Du har en stark känsla för samarbete samtidigt som du själv kan ta egna initiativ till att lösa uppgifter. Du är noggrann och strukturerad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du som är rätt person för uppdraget sätter ett stort värde på att vara engagerad i ditt arbete.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Placeringsort: Uppsala

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

För mer information kontakta biladministrationschef, Daniel Hortlund (daniel.hortlund@mollerbil.se). Du är varmt välkommen med din ansökan senast söndag den 2 april 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.

Välkommen till Möller Bil Sverige!

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och närmare 700 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Besök gärna deras hemsida på www.moller.no.
Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, S KODA, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.