Kundansvarig till Meritmind, Uppsala

Kundansvarig till Meritmind, Uppsala

Vill du ta dig an en unik möjlighet att som kundansvarig vara med och bygga upp vår verksamhet i Uppsala?

Vill du hjälpa våra kunder till framgång inom ekonomiområdet och vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Då kan denna tjänst vara något för dig.

Till vårt nyetablerade kontor söker vi nu efter en driven kundansvarig med ett genuint affärsintresse som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Meritmind är ett marknadsledande bolag inom kvalificerade konsult- och rekryteringstjänster inom ekonomiområdet och finns sedan 20 år i Stockholm, Linköping, Malmö, Göteborg, Västerås och Jönköping. Meritmind är en arbetsgivare med gott varumärke i ryggen. Processer, strukturer och kompetens finns på plats - du kommer in med affärsmannaskap, driv och säljerfarenhet. Här får du en stor utmaning i trygg inramning!

Dina ansvarsområden som kundansvarig:
 • Bygga nära relationer med dina kunder och uppnå dina säljmål med eget budgetansvar.
 • Bidra till utveckling, nytänkande och energi till hela säljteamet inom Meritmind.
 • Identifiera samt bidra till att vidareutveckla våra kunders ekonomifunktioner samt bistå med våra tjänster inom interim, bemanning, rekrytering och förändringsledning.
 • Omvärldsbevakning av ekonomimarknaden inom olika branscher och på ett konsultativt sätt stödja våra kunder i strategiska beslut.
Kvalifikationer och erfarenhet:

Du har några års erfarenhet av relationsbyggande B2B-försäljning som trivs i möten med kunder och med att göra affärer. Vi söker dig som drivs av att prestera resultat genom att träffsäkert erbjuda Meritminds ekonomikonsulttjänster. Det är också en fördel med erfarenhet från en operativ ekonomroll. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav då våra kunder finns i hela regionen. Akademisk examen är starkt önskvärd gärna med en civilekonomexamen.

Personliga egenskaper:

Som kundansvarig lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen är du trygg i dig själv och drivs av att utifrån kundnytta hitta och utveckla affärsmöjligheter. Du har ett förtroendeskapande sätt där lyhördhet och nyfikenhet är ledord. Självklart har du en hög energinivå och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du triggas av högt uppsatta mål.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:
 • Vi är ett entreprenörsdrivet bolag som drivs av tillväxt i kombination med kvalitet och glädje.
 • Flexibla arbetstider och möjlighet att styra sin egen vardag.
 • Möjlighet att vara med i utvecklingsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde.
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter.
 • Kompetensutveckling, via vår utbildningsportal.
 • Konferenser, fester och kick-offer.
 • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal.
 • Attraktivt friskvårdsbidrag

Placeringsort: Uppsala

Om Meritmind:
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på meritmind.se

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (15 dagar kvar)