Hoppa till innehåll
Meliva Sverige AB logotyp

Redovisningsekonom till Meliva Sverige AB

Ansök nu
Vill du vara en del av ett företag som tar ett vårdansvar med livet som uppdrag? Har du erfarenhet inom redovisning, hjärtat på rätt ställe och trivs hos ett företag i växande fas med stora möjligheter till personlig utveckling? Då kanske rollen redovisningsekonom hos Meliva är något för dig.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i redovisningsteamet och du har ett helhetsansvar för ett antal egna bolag inom verksamheter som primärvård, barnhälsovård, företagshälsovård och specialistvård.
Du kommer ha en bred roll som innebär hantering av allt från löpande redovisning, avstämningar till årsbokslut och årsredovisning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning, avstämningar, analys och utredningar
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Månads- och årsbokslut
  • Vara delaktig i förändring och effektiviseringsarbete samt upprätta rutiner och processer
Redovisningsteamet består av 6 personer och du rapporterar till Redovisningschefen. Tjänsten är placerad på Melivas fina kontor i centrala Uppsala.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är redovisningsekonom med några års erfarenhet från kvalificerad redovisning.
Du har bred kunskap inom redovisning och är bokslutssjälvständig med relevant utbildning inom ekonomi/redovisning. Utöver det behärskar du svenska och engelska språket i tal såväl som skrift.
Det är ett plus om du har erfarenhet av affärssystem Dynamics 365 och av rapportering i en större koncern.

Som person är du noggrann, gillar ordning och reda, är självgående och initiativtagande. Du har en positiv inställning till utmaningar och trivs i en föränderlig miljö. Du är en teamplayer som bygger relationer, har lätt för att samarbete andra och stöttar gärna kollegor när det behövs.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Meliva Sverige AB med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 2023-09-14. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jennifer Babra på 073-203 67 76 eller jennifer.babra@mpya.se alternativt Hanna Bulldra på 073-368 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hos Meliva är människan i centrum. Vår största drivkraft är du och alla andra människor som vi kommer i kontakt med. Tack vare vår långa erfarenhet och gedigna kunskap kan vi ta ett vårdansvar som sträcker sig från nyfödd till pensionär. Med livet som uppdrag!

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 110 000 listade patienter. I nuläget är vi ungefär 500 medarbetare inom Meliva. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige. Läs mer på https://meliva.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare