Hoppa till innehåll
Maskinparken Sverige AB logotyp

Reservdelspersonal/kundmottagare till Maskinparken i Uppsala

Om tjänsten

Som ansvarig för reservdelar har du det övergripande ansvaret att ta emot kunden, ta reda på vilken reservdel kunden behöver och sälja de artiklarna vi har i lager alternativt beställa hem de reservdelarna.

Hålla ett bra återkommande lagersaldo samt planering av lagret inför de olika säsongerna.

Överlappande arbete som kundmottagare innebär att vara behjälplig med kunder som vill boka service samt att tillgodose verkstaden med reservdelar och material.

Då detta är en mindre arbetsplats så kommer du få vara "spindeln i nätet".

Så det kan bli arbetssysslor utöver det som beskrivs här.

Formellt lyder du under anläggningschef som är din närmaste chef och du kommer ingå i ett mindre team med 2 andra personer på arbetsplatsen.

Vi är över 70 st. anställda på hela Maskinparken i Sverige så det finns många kollegor att ta hjälp utav. Vi kommer utbilda dig internt så du har en god grund i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter i
tjänsten:


Reservdelar - via disk/telefon/email ta emot beställningar, skriva offerter/ordererkännande till fakturering, göra in- och utleveranser, skicka och packa ordrar, artikelhantering, enklare teknisk support samt utveckla och förbättra reservdelsförsäljningen löpande.

Administrativt - Att attestera leverantörsfakturor, sköta garantier/reklamationer, försäkringsärenden och div inköp till verkstaden.

Lagret - Sköta beställningspunkter, säkerställa vad gäller rätt nivå och artiklar, inventering, samt utveckla och förbättra lagerarbetet löpande. Innefattar även översyn att tillgodose verkstaden med beställningar av diverse förbrukningsmaterial och oljor.

Transport och Logistik - På maskiner och reservdelar beställa frakter och transporter, lastning, lossning av material och gods, inleveranser, tömning av miljöstation samt komprimatorer.

Överlappande arbete med kundmottagare att underlätta verkstadspersonalens jobb med att tillgodose reservdelar samt servicebokningar till verkstaden förekommer.
- planera, prioritera och fördela arbetena på verkstaden. Detta görs i samråd med serviceteknikern.

Övrigt - Attest, tidsrapportering, hålla rent och snyggt omkring sig och sköta uppställning av maskiner och redskap på gården så att rätt sak står på rätt plats.

Eftersom detta blir en mindre filial så kan andra arbetssysslor också ske, såsom t.ex. montering av mindre maskiner & redskap. Packa upp och göra det trevligt i butiken.

Som person ser vi att du är öppen och positiv i ditt sinne, du ser till kundens bästa och vill ha en hög servicenivå. Att du är noggrann samtidigt som att ha många projekt " bollar i luften " ser du som en utmaning. Du har gärna ett stort intresse, erfarenhet och kunnande inom förbränningsmotorer, mekanik, hydraulik och el. Att du arbetat med liknande produkter ses som ett plus men är inte ett krav.

Du kommer arbeta mycket med datorsystem och olika inloggningsportaler via dator. Så god datorvana är ett krav. Att du jobbat med reservdelar tidigare är meriterande men inget krav.

Kunskap i Svenska och Engelska i tal och skrift krävs.

B-körkort är inget krav men meriterande.

Ovanstående arbeten omfattar hela Maskinparkens produktutbud.

Vilket kort sammanfattat är redskapsbärare, lastmaskiner, gräsklippare, kompakttraktor, elbilar, sopmaskiner, maskinredskap och handhållet för proffs.

Våra typiska kunder är kommuner, fastighetsbolag, kyrkogårdsförvaltningar & entreprenörer.

Du ansvarar även för att hålla rent och snyggt runt omkring dig och på din arbetsplats.

Arbetstiden är kl. 7-16 vardagar
i Uppsala.

Verkar detta vara något för Dig?

Maila Ditt intresse och CV till erik.linden@maskinparken.se

Vill du veta mer kan du även ringa Erik på tel 070 000 94 14

Besök gärna www.maskinparken.se för att se vad vi jobbar med.
Mer info
Kontaktperson
Erik Lindén
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 apr. 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maskinparken är Sveriges största och ledande återförsäljare av park- och gatuvårdsmaskiner för professionell användning och finns idag på åtta orter i Sverige inklusive våra tre storstadsområden. Vi erbjuder en helhetslösning inom området med försäljning, service och reservdelar.
Här ingår produkter såsom redskapsbärare, lastmaskiner, gräsklippare, kompakttraktor, elbilar, sopmaskiner, maskinredskap och handhållet.
Allt för att våra kunder ska ha den bästa Maskinparken – Året runt och för årets alla behov.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare