Hoppa till innehåll
Nu söker vi nya mekaniker för tunga fordon. Ingen dag är den andra lik men här möter man glada kollegor med bra sammanhållning!

Huvudsakliga arbetsuppgifter


Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, här har vi alla typer av fordonsdiagnostik och reparationer inklusive servicearbeten. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du ser möjligheter i alla situationer, och tillsammans med dina kollegor löser du snabbt dina arbetsuppgifter. Du behöver ha sinne för struktur, och gärna datavana.

Din profil

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, du har arbetat som mekaniker av tunga fordon tidigare är ett krav, men det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och vilja att lära! Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.

Krav/meriterande är:
  • Utbildning inom fordon/teknik
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kompetens inom tung kyla, el och hydraulik
  • Erfarenhet av Mercedes, DAF, Volvo, Scania och MAN
  • Körkort B är krav, ytterligare behörigheter C, CE, och D är meriterande
Villkor

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Uppsala, där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, kundmottagare och mekaniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Vi erbjuder fast månadslön, och friskvårdsbidrag.

Vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare än sista ansökningsdag, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Verkstadschef William Berggren på william.berggren@maltecity.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.

Sökord: lastbilsmekaniker
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon där vår expansion de senaste åren är unik för branschen! Våra 17 anläggningar finns på 16 orter, från Malmö i söder till Gävle i norr. Vi har även lanserat ett kompletterande verkstadskoncept- Malte City, med inriktning på transportbilar och lätta lastbilar, allt för att bygga ut vår service till våra kunder oavsett storlek på fordon. Vi är idag cirka 200 medarbetare, och årsomsättningen beräknas till 400 mkr 2023.

"Vi är Positiva, Engagerade, och Flexibla Lagspelare. Med hög Kompetens och Tillgänglighet löser vi kundernas problem med Kvalitet och minimal miljöpåverkan"

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare