Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Mekaniker eller montör sökes till uppdrag inom industrin

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker just nu drivna och engagerade industriarbetare med intresse för produktion som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Därför söker vi flexibla medarbetare för både nuvarande och kommande uppdrag, varav start, uppdragslängd och arbetsuppgifter kan komma att variera beroende på vad som blir aktuellt.

Krav
  • Körkort B/tillgång till bil
  • Gymnasial utbildning, gärna teknisk inriktning alternativt fordon/tunga fordon
Tidigare erfarenhet inom något av följande:
  • Industri
  • Produktion
  • Montering
  • Mekanik
Meriterande
  • Flexibilitet kring arbetstider och tillgänglighet
  • Vana av fysiskt krävande jobb
  • Truck och traverskort
Din bakgrund
Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare. Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning, gärna med huvudsaklig inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom verkstad/industrin.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom företaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.