Hoppa till innehåll

Controller söks till företag i Uppsala!

Vår kund i Uppsala söker en driven och analytisk Controller för att stärka sitt team. Som Controller kommer du att få möjlighet att arbeta med en bred variation av ekonomiska utmaningar i en dynamisk och framgångsrik organisation. Ta chansen att bli en viktig del av vår kunds fortsatta tillväxt och framgång!


Om jobbet


Som controller hos vår kund kommer du att ansvara för att övervaka och analysera ekonomiska data, rapportera resultat till ledningen samt bidra till budget- och prognosprocessen. Du kommer också att vara involverad i att utveckla och implementera interna kontrollsystem och förbättra företagets ekonomiska processer. En viktig del av din roll kommer vara att ge råd och stöd till ledningen för att säkerställa att verksamheten drivs på ett effektivt sätt.


Den vi söker


Flerårig erfarenhet av controlling och budgetering. Utbildning inom ekonomi eller liknande område. Goda kunskaper inom Excel och andra ekonomisystem. Analytisk förmåga och noggrannhet i arbetet. Förmåga att tolka och presentera finansiell data på ett tydligt sätt. God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra avdelningar.


Om kunden


Välkomna till vårt växande företag inom mark & anläggning! Hos oss får du chansen att vara en del av en dynamisk och innovativ arbetsmiljö. Vi söker nu passionerade talanger som vill vara med och forma framtidens landskapsbyggande. Kom och bli en del av vårt team där dina idéer och ambitioner får utrymme att växa - tillsammans skapar vi framgång!


Ansökan och kontaktuppgifter


För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Petra Henriksson via e-post: petra.henriksson@lernia.se om du har några frågor eller funderingar. För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Kunden vill inledningsvis vara anonym , vid eventuell intervju kommer du att få mer information.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!


Lernia är vägen framåt


Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kinda
Transport & Logistik
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Hässleholm
Industri & Anläggning
Företagslogga