Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Arbetsledare inom mark & anläggning till kund i Uppsala

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Arbetsledare inom mark och anläggning hos vår kund i UppsalaVill du ta nästa steg i din karriär som arbetsledare inom mark och anläggning? Vår kund i Uppsala söker en engagerad och erfaren ledare som kan driva framgångsrika projekt. Bli en del av ett dynamiskt team och få möjlighet att utvecklas i en spännande och växande bransch.Om jobbet


Som arbetsledare inom mark och anläggning hos vår kund ansvarar du för att leda och organisera det dagliga arbetet på arbetsplatsen. Du övervakar och instruerar personalen för att säkerställa att projektet genomförs enligt plan och följer gällande säkerhetsföreskrifter. Du är också ansvarig för att hantera eventuella utmaningar som kan uppstå under projektets gång och rapporterar till överordnad personal vid behov.


Vem söker vi?


För att jobba som arbetsledare inom mark och anläggning hos vår kund behöver du ha erfarenhet av att leda och organisera arbetsgrupper inom byggbranschen. Du bör ha kunskaper inom mark- och anläggningsprojekt samt god förståelse för säkerhetsföreskrifter och kvalitetsstandarder. En relevant utbildning inom bygg eller liknande är önskvärd. Du bör vara självgående, kommunikativ och ha förmågan att fatta beslut under press.


Om kunden


Välkomna till vårt växande företag inom mark & anläggning! Hos oss får du chansen att vara en del av en dynamisk och innovativ arbetsmiljö. Vi söker nu passionerade talanger som vill vara med och forma framtidens landskapsbyggande. Kom och bli en del av vårt team där dina idéer och ambitioner får utrymme att växa - tillsammans skapar vi framgång!


Ansökan och kontaktuppgifter


För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Petra Henriksson via e-post: petra.henriksson@lernia.se om du har några frågor eller funderingar. Kunden har valt att inledningsvis vara anonym, vilket företag som gäller får du information om i eventuell intervju. Välkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!


Forma framtiden med oss!


Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Uppsala stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Uppsala stad
Organisation & ledning
Företagslogga