Hoppa till innehåll

Servicetekniker-Uppsala

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med lantbruksmaskiner? Nu finns möjligheten att söka rollen som Servicetekniker hos Green Deer!

Din framtid

Som mekaniker hos oss kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och jobba med service- och reparationer av lantbruksmaskiner. I rollen kommer du att utföra service, felsökningar och reparationer av främst lantbruksmaskiner i varierande storlek.

Tjänsten är stationerad i Uppsala.

Vem är du

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och besitter bra samarbetsförmåga, meriterande är om du har ett par års erfarenhet från branschen.

Vi ser att du har ett stort intresse för teknik, är nyfiken och lösningsfokuserad. Du vill bli en del i ett väl sammansvetsat gäng och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör. Krav för tjänsten är att du besitter B-Körkort, har en fordonsteknisk eller likvärdig utbildning, samt har en god engelska då tjänsten kräver att man ska kunna läsa och förstå manualer på engelska.

Vi lägger stor vikt gällande dina personliga egenskaper så som noggrannhet, samarbetsförmåga, samt att du har en positiv inställning.

Vad erbjuder Green Deer

Vi erbjuder löpande utbildningar för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation med starka framtidsutsikter.

Green Deer har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Har du frågor om tjänsten, vänliga kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 dec. 2023 (25 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Green Deer är Sveriges största återförsäljare av John Deere samt är en av Sveriges största aktörer av försäljning och eftermarknad av lantbruksmaskiner. John Deeres stora fokus på eftermarknaden ställer höga krav på återförsäljarorganisationen varpå Green Deer avser att alltid ligga i framkant vad gäller engagemang och professionalitet för att klara de högt ställda kraven från leverantören och kunden.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Järfälla
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Enköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga