Hoppa till innehåll
Vi söker montörer till vår montageverkstad!

Kontex AB är ett familjeföretag som
grundades 1980 i Uppsala.

För oss är inget uppdrag för litet eller för stort. Vi kan snabbt ställa om vår produktion för just Ert uppdrag. Inga tröga beslutsvägar eller tung administration lägger hinder i vägen. Med vår långa erfarenhet inom styr- och reglertekniken kan vi hjälpa Er tillrätta med i stort sett alla problem inom området. Vi planerar hela Ert projekt från idé till produkt.

Vi ritar, konstruerar, programmerar, monterar, dokumenterar och ger service på samtliga på marknaden förekommande elstyrningar. T.ex. lågspänningsställverk, kraft- och belysningscentraler samt automatik-skåp för kylanläggningar, ventilationsanläggningar, pumpstationer, teatrar, sjukhus, laboratorier, industrianpassningar, maskiner m.m.

Arbetsuppgifter

Tjänstens huvuduppgift innebär montage av elcentraler, apparatskåp och ställverk. Du arbetar med att läsa ritningar och bygga utifrån dessa. Kringliggande arbetsuppgifter kan förekomma och du ska trivas med möjligheten att få stödja och hjälpa arbetet framåt. Du jobbar i ett montörsteam i nära samarbete med både konstruktörer och arbetsledare. Du kommer, efter en introduktionsperiod, arbeta självständigt med att, efter ritning, tolka och bygga elcentraler med personligt ansvar.

Din profil

Som person är du positiv, driven och lösningsorienterad och kan arbeta både självständigt och samtidigt samarbeta på ett bra sätt i vårt team. Du är lojal och har en god arbetsmoral samt en god känsla för kvalitet och detaljer. För att passa för tjänsten ser vi att du är flexibel och är praktiskt lagd samt känner en stark yrkesstolthet

Det är viktigt att du som söker
behärskar det svenska språket både i tal och skrift.

El-utbildning och B-körkort är meriterande.
Arbetet är heltid och är förlagt under dagtid.

Villkor

Tillträde omgående

Provanställning tillämpas

Lön enligt IF Metall Teknikavtal

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2023-04-28 (Urval
sker löpande)

Vi tar endast emot ansökan och frågor om tjänsten via e-post: jobb@kontex-uppsala.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 apr. 2023 (28 dagar kvar)

Liknande jobb