Ekonomiassistent på deltid i Uppsala

Ekonomiassistent på deltid i Uppsala

Till vår kund i centrala Uppsala, ett stenkast från centralstationen söker vi nu en ekonomiassistent på deltid, 50% med start i februari. Förutom gott kaffe, trevliga kollegor och närhet till goda lunchrestauranger erbjuds du ett spännande konsultuppdrag i en internationell organisation, där du blir en viktig del i ekonomiteamet. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent kommer du tillhöra organisationens ekonomiteam och ha en betydelsefull roll i ekonomiarbetet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Matchning av leverantörsfakturor mot reskontra
  • Hantering av in- och utbetalningar
  • Betalning av leverantörsfakturor
  • Att vara behjälplig i frågor från organisationen
Om dig

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent söker vi dig som har minst ett års arbetslivserfarenhet av en liknande roll. Har du högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdigt ser vi det som meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt har goda datakunskaper.

Vi söker dig som har god förståelse för ekonomiska samband och är noggrann i ditt arbete. Som person är du driven och trivs med att ta egna initiativ samt känner stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du besitter goda datakunskaper och har förmåga att snabbt lära dig nya system och program, samt bidrar med god stämning till dina kollegor.

Du erbjuds

Uppdraget pågår i 3 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Start i början av februari. Tjänsten är deltid, 50% och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex.

Din ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.
Mer info
Kontaktperson Hanna Broström
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Hanna Broström
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.