Hoppa till innehåll
Recover är din lokala entreprenör inom industriservice, skadeservice samt riv- och håltagning. Vi har hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter dig som som vill vara med på vår resa.

Om tjänsten

I rollen som KMA-ansvarig kommer du arbeta med att vidareutveckla vårt arbetssätt och säkerställa att såväl rutiner som krav inom området för Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö är tydliga och kända för alla inom bolaget samt att de underhålls och efterlevs. Dina arbetsuppgifter innefattar:
 • Ansvara för att styrdokument och mallar är aktuella, tillgängliga och kända för den operativa organisationen.
 • Rapportering ESG samt miljö och hållbarhet.
 • Arbeta tillsammans med Nordiska kollegor inom hållbarhet och miljö. Tillsammans skapa en nordisk plattform för vårt arbete mot Zero Harm.
 • Agera rådgivande, stötta och coacha operativ verksamhet i arbetsmiljö- och miljöfrågor.
 • Delta i skydds- och miljöronder.
 • Ta fram riskbedömningar och arbetsmiljöplaner.
 • Ansvar för, och koordinering av, våra interna revisioner.
 • Kontakt med externa samarbetspartners såsom beställare, underentreprenörer och branschorganisationer.
 • Myndighetskontakter.
 • Delta i utredningar och grundorsaksanalyser.
 • Koordinera fokusgrupper inom bland annat Asbest.
Resor i tjänsten förekommer frekvent, framför allt runt Mälardalen. Du rapporterar till HR Direktör samt sitter med i ledningsgruppen för Recover Skadeservice AB och Recover Riv & Håltagning AB.

Om dig

Vi söker dig som värdesätter Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö och har god förståelse för hur proaktivt KMA-arbete bidrar till en framgångsrik verksamhet. Du har ett tydligt och pedagogiskt förhållningssätt i din kommunikation med kollegor och har förmåga att ta initiativ samt vara kreativ.

Du har troligtvis en examen från relevant ingenjörsutbildning samt 3-5 års operativ erfarenhet från byggproduktion och/eller riv och sanering. Du har arbetat med kvalitetsledningssystem, ISO/BF9K eller motsvarande tidigare och har grundläggande kunskap i kvalitets- miljö- och arbetsmiljöarbete.

Som person stimuleras du av att arbeta i en entreprenörsdriven miljö med ett högt tempo. Du är en drivande, initiativtagande och självgående person med stort ordningssinne. Eftersom förutsättningar och arbetssätt är under utveckling blir du en viktig spelare att tillsammans med chefer sätta strukturer på plats. Rollen kräver många kontaktytor, både internt och externt, så det är av betydelse att vara administrativ, lyhörd, kommunikativ samt uthållig och ha förmågan att genomdriva och slutföra förändringar.

Självklart lever du upp till Recovers gemensamma värdegrund - att vi är modiga, omtänksamma och pålitliga - när vi möter vår omgivning.

Du erbjuds

I rollen som KMA-ansvarig erbjuds du ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga medarbetare. Tjänsten är hybrid och du får därmed frihet under ansvar att själv styra ditt arbete för att lättare att få ihop livspusslet. Tjänsten är med fördel placerad på huvudkontoret i Uppsala.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Recover med Jurek. Eftersom urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. För frågor angående denna roll, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hanna Kaponen, hanna.kaponen@jurek.se.

Om Recover

Recover i Sverige omsätter SEK 1 miljard årligen i bolagen Recover Industriservice AB, Recover Skadeservice och Recover Riv & Håltagning AB.

Recover Group är marknadsledande i Sverige, Norge och Danmark inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 19 förvärv. Recover är rikstäckande i Norge, Danmark och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på 104 kontor i nämnda länder.

EQT äger Recover Group och är ett av Europas ledande riskkapitalbolag med över 25 års erfarenhet av företagsförvärv och utveckling av dessa. Bolaget har idag cirka 20 aktiva fonder som investerat i 140 företag runt om i världen, som tillsammans har över 158 000 anställda.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Hanna Kaponen
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Uppsala stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Uppsala stad
Organisation & ledning
Företagslogga