Hoppa till innehåll
Vi söker nu en systemintresserad administratör till vår kund strax utanför centrala Uppsala. Här erbjuds du gott kaffe och trevliga kollegor i en spännande organisation, där du får möjlighet att bidra med din värdefulla kunskap och kompetens. Tjänsten avser heltid och är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Talents. Uppdraget påbörjas i mitten/slutet av november och pågår t om sommaren 2024. Som konsult erbjuds du en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som administratör kommer du vara en värdefull resurs i teamet och framförallt arbeta arbeta i företagets affärssystem Microsoft Business Central som nyligen har inplementerats. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Uppdatera prislistor och artikelinformation
  • Lägga upp kundavtal
  • Hantera leverantörsfakturor
  • Ta emot och hantera ärenden kopplat till affärssystemet
  • Uppdatera information i kundavtal
  • Registrera nya artiklar.
Om dig

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande samt minst ett par års erfarenhet av administrativt arbete innehållande liknande arbetsuppgifter. Du har mycket god datavana och lär dig med lätthet nya datasystem och program. Du har grundläggande kunskaper i MS Office-paketet, talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska. Meriterande är om du har arbetat Microsoft Business Central samt har erfarenhet av leverantörsfakturor.

Vi söker dig som har god förmåga att arbeta självständigt, har ett systemintresse och tycker administration är roligt. Som person är du strukturerad och tycker om när det är ordning och reda. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system samtidigt som du är noggrann, serviceminded och strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och ser lösningar snarare än problem.

Du erbjuds

Tjänsten avser heltid med start i mitten/slutet av november och beräknas pågå fram t om sommaren 2024. Du kommer att utgå ifrån kontoret i Uppsala med möjlighet till flexibla arbetstider och distansarbete ett par dagar i veckan.

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Recruitment and consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (5 dagar kvar)

Kontaktperson
Hanna Broström
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Södertälje
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb